Kazalište Kerempuh

Vodimo vas na premijeru predstave ''Traži se novi suprug''

Foto: Promo
Traži se novi suprug
Foto: Promo
Traži se novi suprug
Foto: Promo
Traži se novi suprug
Foto: Promo
Traži se novi suprug
Foto: Promo
Traži se novi suprug
18.01.2017.
u 11:10
Uključite se u nagradni natječaj koji traje danas do 15 sati kada objavljujemo dobitnike!
Pogledaj originalni članak

Budite prvi u gradu koji će pogledati najnoviju hit premijeru Satiričkog kazališta Kerempuh „TRAŽI SE NOVI SUPRUG“ M. Gavrana u režiji Željka Königsknechta.

Dijelimo 5 x 2 ulaznice za izvedbu sutra, 19.1.2017. u 20 sati kada je prva izvedba najnovije premijere!

Budite kreativni i odgovorite na pitanje ''Zašto volite kazalište?''.

Riječ je o komediji kojom će glumac Željko Königsknecht proslaviti 35. obljetnicu umjetničkog djelovanja u "Kerempuhu", gdje je u svojoj impozantnoj karijeri odigrao 69 naslova, odnosno, više od 5.000 predstava i u njima ostvario preko 140 uloga.

˝Traži se novi suprug˝ Mire Gavrana, neobični je spoj komedije karaktera i komedije situacije te pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova.

Duhoviti dijalozi i dinamičan zaplet bogat brojnim obratima razlog su zbog kojeg je ova komedija odigrana preko 100 puta, u Zagrebu i Hrvatskoj i dobila je i pregršt pozitivnih kritika.. Isto tako, izvedena je u Slovačkoj, Njemačkoj, Sloveniji, Bugarskoj i drugim zemljama te se svugdje afirmirala kao istinski teatarski hit. Praizvedba ove komedije našeg najprevođenijeg i „najigranijeg“ hrvatskog autora mlađe generacije odigrana je daleke 1996. u „ Epilog Teatru “ u režiji slovenskog redatelja Marjana Bevka. 

Sretni dobitnici su:

Amra Basic
Siniša Vučković
Biljana Baranašić
Nikolina Leskovar
Ankica Penava

Čestitamo!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr