Promo

Večernji.hr vas vodi na otvorenje nove MMA sezone!

Foto:
MMA (1)
Foto:
MMA (1)
Foto:
MMA (1)
Foto:
MMA (1)
Foto:
MMA (1)
Foto:
MMA (1)
VL
Autor
PR Članak
05.02.2013.
u 12:48
Napiši zašto baš ti zaslužuješ odlazak na otvaranje i osvoji ulaznice.
Pogledaj originalni članak

Gladijatori su se vratili u grad! Počinje sezona 2013. Hrvatske MMA lige. Prvo kolo Hrvatske MMA lige na rasporedu je 9. veljače 2013. s početkom u 20.30 sati. 

Cibona je ove godine dom odvažnih boraca iz cijele Hrvatske, a ionako napetu atmosferu, dodatno će svojim nastupom 'zapaliti' Žanamari & J'Animals.

Budite i vi dijelom velikog otvaranja nove MMA sezone! Ispunite obrazac i komentirajte zašto bi trebali nagraditi baš vas!

Autore 10 najzanimljivijih komentara nagrađujemo sa dvije ulaznice. Dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom, a prijave traju do petka u 12h.

Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.

Prijave su završile!

Dobitnici su:
Tomo Bagarić
Vladimir Pavlović
Mario Pavić
Martina Povalec
Valentina Bagarić
Elizabeta Kovačec
Josip Svjetličić
Daria Glaser
Vladimir Rakoš
Alen Podgajski

Čestitamo!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr