Promo

Večernji vas vodi na koncert klape Intrade i Tomislava Bralića!

Večernji vas vodi na koncert klape Intrade i Tomislava Bralića!
VL
Autor
PR Članak
18.02.2013.
u 13:29
Darujemo ulaznice na Facebook aplikaciji Vecernji.hr vas vodi na evente!
Pogledaj originalni članak

Neodoljivi zvuci dalmatinske pjesme ispunit će Club & Lounge Roko u petak, 22. veljače u 22.00 sata. Proslavljena klapa Intrade i Tomislav Bralić dolaze Vam pokloniti dalmatinske šansone izvedene na klapski način.

Klapa \"Intrade\" najstarija je zadarska klapa koja neprekidno djeluje duže od 20 godina. Djeluje od 1985. godine i danas je uvjerljivo najpopularnija klapa u Hrvatskoj, a dobro je poznata i publici diljem Europe gdje je gostovala.

Uz klapske pjesme rado pjevaju dalmatinske šansone, a najpoznatiji su po novim skladbama koje najčešće izvode uz glazbenu pratnju.

U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihova člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

Nakon hit albuma „Zora bila” nedavno su izdali novi album pod nazivom „Sritan čovik” koji uključuje velike hitove „Nisan te sriće”, „Zašto uvik pivam”, „Kad se zamislim” i duet sa Oliverom Dragojevićem „Škrinja jubavi” koji će zasigurno biti veliki hit i nezaobilazna pjesma u njihovom repertoaru.

Croatio iz duše te ljubim, Ne damo te pismo naša, Stina pradidova, Zora bila...samo su neke od uspješnica koje će se 22. veljače rado pjevati u Club & Lounge Roko. Ne propustite večer vrhunske glazbe. 

„Kao što su naši klapaši najsritniji kad pivaju, mi smo najsritniji kad ih slušamo. ”

Vecernji.hr daruje
Ako želite na koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente, gdje darujemo ulaznice!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr