Promo

Večernji te vodi u Studio smijeha na kabaret atrakciju iz Pule

Večernji te vodi u Studio smijeha na kabaret atrakciju iz Pule
VL
Autor
PR Članak
05.05.2011.
u 09:30
Darujemo 1x2 ulaznice za Go Go Wrighters - Socioterapija! u subotu, 14. svibnja u 20.30 sati, u Studiju smijeha, u Vlaškoj 92
Pogledaj originalni članak

14.05. Subota u 20.30 sati - Studio smijeha, Vlaška 92: Go Go Wrighters - Socioterapija! Duhovita kabaret atrakcija iz Pule!

Studio Smijeha postao je pravo središte smijeha i zabave. Nakon stand-up comedy večeri i monokomedija vrijeme je za kabaret i goste s mora, šaljive i duhovite Go Go Wrighterse,  koji su oduševili sve koji su ih do sada gledali.

Nemojte propustiti kabaret atrakciju koju ćete rijetko moći vidjeti u Zagrebu!

Predstava Socioterapija, čiji su autori ujedno i glumci sami, uz humor podsjeća na davne i zaboravljene kabaretske dane.
Pratimo priču šest luđaka, dva nadzornika i suosjećamo sa samo jednom psihoterapeutkinjom.

Upad je samo 30 kn, tako da rezervirajte svoja mjesta već danas na ulaznice@studiosmijeha.hr ili 01/5580 980 na 099 7980 076.

Vidimo se u Studiju!

Tri humoristična skeča kostur su ove predstave kojima je zajedničko da se osobe s određenim poremećajima svog psihičkog stanja nađu na zajedničkoj seansi, odnosno na grupnoj terapiji u modernom rehabilitacijskom centru, u kojem spas od svojih problema traže redom alkoholičarka, nimfomanka, pedofil, piroman, žrtva Touretteova poremećaja i podvojena ličnost. Prvenstveni cilj predstave je da nasmije, da zbliži ljude i da u crnu svakidašnjicu vrati malo optimizma. U konačnici, svaki problem, ma kako težak bio ima i svoju smiješnu stranu.

Tko su Go – Go Wrightersi?

Prije nešto više od godinu dana družina pulskih entuzijasta došla je na ideju da svoju ljubav za pisanjem, pjevanjem, sviranjem i glumom iskaže pred publikom. Studenti kroatistike, neki već i profesori te glazbenici, inspiracijom koju crpe iz svega što ih okružuje iza sebe broje desetak nastupa. Prvi nastup Mlaćenje prazne slame, odlično prihvaćen od publike, dao im je motivaciju za daljnji rad pa tako slijede razne suradnje i gostovanja na festivalima te napokon i njihov veći projekt, predstava Socioterapija.

Vecernji.hr daruje

Ako se želite dobro nasmijati, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr