Nova rent a car vas nagrađuje

Uživajte u melodijama Splitskog festivala u Zagrebu

splitski festival
Foto: Promo foto
Splitski festival
Foto: Promo foto
Splitski festival 2
splitski festival
Foto: Promo foto
Tereza Kesovija
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
13.10.2011., Zagreb- u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog odrzan je koncert- Hrvatske dive- na kojem su nastupile Gabi Novak, Radojka Sverko i Tereza Kesovija Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/Pixsell
tereza kesovija
24.02.2016.
u 17:12
Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Tedi Spalato, Marijan Ban i brojni omiljeni sudionici Splitskog festivala očekuju vas u Lisinskom.
Pogledaj originalni članak

Na popularnom Splitu kroz desetljeća su nastupali doslovno svi najbolji izvođači. Tereza Kesovija, Oliver Dragojević, Mišo Kovač te pokojni Vice Vukov kao višestruki pobjednici su postali sinonimi festivala.

Prvi Splitski festival održan je 1960. godine i, od onda do danas, na njemu je izvedeno više stotina kompozicija najznačajnijih domaćih autora.

U Zagrebu će 2. ožujka u KD Lisinski nastupiti najomiljeniji sudionici: Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Meri Cetinić, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Marijan Ban, Neno Belan, Hari Rončević, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Ana Opačak, Đorđi Peruzović i Ivo Amulić.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Lisinskog ili na lisinski.hr

 

Nova rent a car pripremio je poseban poklon za vas - vodi vas na Splitski festival u Lisinski.

Ako točno odgovorite na pitanje i ostavite svoje osobne podatke u obrascu u nastavku,  možete osvojiti po 2 ulaznice. Budite među 10 najbržih koji točno odgovore na pitanje.

Sretno!

Fill out my online form.
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr