Max! vas vodi na Ligu prvaka

Samo još u tjedniku Max! do ulaznica za PPD Zagreb – PSG

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
PPD Zagreb
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
PPD Zagreb
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
PPD Zagreb
19.04.2016.
u 17:09
Ulaznice za ovu utakmicu, koja se igra u subotu, 23. travnja, u Areni Zagreb su rasprodane!
Pogledaj originalni članak

PPD Zagreb senzacionalno je prošao u četvrtfinale europske lige prvaka iako ima mladu ekipu većinom domaćih igrača.

Sad ih u Zagrebu očekuje ekipa PSG-a koja u svom timu ima možda najboljeg igrača na svijetu, Nikolu Karabatića. Hrvatska publika dobro zna tko je Karabatić i kako grubom igrom, zajedno s francuskom reprezentacijom, psihološki razbija obranu protivničkih ekipa na europskim i svjetskim natjecanjima.

Tjednik Max! osigurao je na vrijeme ulaznice za svoje čitatelje. Potražite novi broj na kioscima i saznajte kako do ulaznica. Imate vremena do srijede, 20. travnja, do 12 sati.

 

>> Bravo Zagrebe, klube malog budžeta, ali velikog srca

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr