Nagradni natječaj

Osvojite ulaznice za Klape u Lisinskom

Foto: Promo foto
Klape u Lisinskom
Foto: Promo foto
Klape u Lisinskom
Foto: Promo foto
Klape u Lisinskom
Foto: Promo foto
Klape u Lisinskom
Foto: Promo foto
Klape u Lisinskom
14.03.2016.
u 14:10
Ako ste ljubitelji klapske glazbe, rezervirajte si 4. travnja jer vas u Lisinskom očekuju najpoznatije klape i 'Tri tenora'
Pogledaj originalni članak

Klape Cambi (K. Kambelovac), Iskon i Šufit nastupit će na, drugom po redu, koncertu "Klape u Lisinskom" gdje će pozornicu podijeliti s "Tri tenora" – Markom Škugorom, Eduardom Šegotom i Markom Pecotićem.

Za Lisinski Cambi priprema repertoar koji će uključivati pjesme s njihova novog albuma "Ako tako triba bit", ali i neke stare pjesme iz svoje bogate karijere. 

 

Zdeslav Mišurac, bas klape Šufit, rekao je kako svi nestrpljivo iščekuju koncert jer su u Zagrebu uvijek lijepo primljeni. Publici će predstaviti nekoliko novih pjesama među kojima je i "Proplakat će srce".

Klapa Iskon potpisuje se na neke od najljepših ljubavnih pjesama među kojima su i "Vrime za kraj", "Još ne mogu pristat volit", "Kadena od vire", "Srce zna" i "Maštil suza". Prošlu godinu Iskon će pamtiti po mnogobrojnim nagradama s festivala.

Publika u Lisinskom imat će još jedan veliki privilegij! Prvi put na pozornicu će se, ujedinjeni pod imenom "Tri tenora" popeti i Marko Škugor, Eduard Šegota i Marko Pecotić. Ova tri impresivna vokala već su nas pojedinačno očarala, a zajedno donose jedan potpuno novi glazbeni doživljaj.

Ulaznice za najbolja mjesta u dvorani prodaju se u uredu Scardone na Srebrnjaku 64 i na web stranici Scardone. Rezervirati ih možete slanjem maila na adresu kart@scardona.hr. Ako ulaznice preuzmete u uredu Scardone, ostvarujete i popust na sva njihova izdanja. 

Ulaznice su dostupne i na blagajni te web stranici KD Lisinski.

 

Dobitnici ulaznica su: Paulina Babić, Jasmina Matekalo, Marijana Tomičić-Smernić, Ljerka Tolić i Ljiljana Zelenika.

Čestitamo!

 

>> Veliki klapski koncert u Lisinskom

>> Cambi: Nadamo se da će 'Klape u Lisinskom' postati tradicija, Zagreb to zaslužuje

>> Šufit: Za Zagreb smo spremili nove pjesme kojih će uskoro biti dosta i za novi album

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr