Dobitnici

Ulaznice za komediju godine 'Snimka sexa' osvojili su...

Foto: PR FOTO
˝Snimka sexa˝
Foto: PR FOTO
˝Snimka sexa˝
Foto: PR FOTO
˝Snimka sexa˝
Foto: PR FOTO
˝Snimka sexa˝
Foto: PR FOTO
˝Snimka sexa˝
Foto: PR FOTO
˝Snimka sexa˝
Foto: PR FOTO
˝Snimka sexa˝
Foto: PR FOTO
˝Snimka sexa˝
Foto: PR FOTO
˝Snimka sexa˝
07.08.2014.
u 11:45
Darujemo vam 10x2 ulaznice za komediju godine „Snimka seksa“ s Cameron Diaz i Jasonom Segelom!
Pogledaj originalni članak

Kada su se Jay (Jason Segel) i Annie (Cameron Diaz) počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče – misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji – snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan. Kako bi zaštitili svoju reputaciju, a budući se nalaze samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, njih dvoje se upućuju u utrku s vremenom kako bi pronašli nestalu snimku seksa što ih vodi u noć koju nikada neće zaboraviti...

Sudjelujte u natječaju do petka 8. kolovoza u 16 sati i osvojite 2 ulaznice za komediju godine! Darujemo 10x2 ulaznice za Cineplexx kina u Zagrebu (Centar Kaptol ili City Center one East) ili Cineplexx kino u City Center one Split.

Sretni dobitnici dvije ulaznice za projekciju filma u Cineplexx kinima su:
Goran Zrnčić
Ljiljana Stanić
Dunja Tomić
Lana Deraković-Rakas
Matija Čaćko
Ana Rimac
Damir Mandić
Kristina Čavrak
Mario Šiljić
Ružica Popović

Dobitnici su o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica obaviješteni putem e-maila.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.