Nagradna igra za pretplatnike Premiuma

Osvojite prijenosno računalo pretplatom na Premium

Foto: Promo foto
Premium
Foto: Promo foto
Lenovo B50-80
01.06.2016.
u 08:30
Godišnjom pretplatom na Premium sudjelujete u nagradnoj igri te možete osvojiti prijenosno računalo Lenovo
Pogledaj originalni članak

Premium Večernjeg lista nudi vam svakodnevno članke  o aktualnim temama u zemlji i svijetu, otkriva pravu pozadinu priča te što o trenutnoj političkoj i gospodarskoj situaciji misle ključni ljudi u državi i vodeći hrvatski kolumnisti kao što su Nino Raspudić, Marinko Jurasić, Zvonimir Despot, Dražen Čurić, Ivan Hrstić te brojni drugi.

Ove godine potvrdu za svoj rad od struke dobili su i Večernjakovi autori Sandra Veljković, za istraživačko novinarstvo, i Hassan Haidar Diab, za pisano novinarstvo, čije članke također možete pronaći u Premium sadržaju.

Godišnjom pretplatom na Premium:

  • dobivate pristup vrhunskom online sadržaju
  • štedite 121 kn
  • postajete član Kluba pretplatnika unutar kojeg ostvarujete kontinuirane popuste i pogodnosti
  • možete osvojiti prijenosno računalo Lenovo B50-80

>>Preplatite se na Premium

Prijenosno računalo Lenovo B50-80 podjednako je namijenjeno za poslovne potrebe kao i za multimediju. Odličan je odabir svima koji trebaju potpunu funkcionalnost u poslovnom okruženju po povoljnoj cijeni, a možete ga pronaći kod našeg partnera HGSPOT informatika.

HGSPOT informatika danas je poznata kao kvalitetna i pouzdana trgovina računala, računalne opreme i potrošačke elektronike. S trgovinama u Zagrebu (Utrine), Splitu, Rijeci i Vinkovcima, te odličnim web shopom, HGSPOT je i dalje prvi odabir pri nabavci informatičke opreme.

Bitno je kod HGSPOT ponude istaknuti da se vodi  svakodnevna briga o širini ponude, konkurentnim cijenama i o probiru roba kako bi svaki kupac, bez obzira na zahtjeve i preferencije mogao pronaći uređaj ili uslugu koja mu odgovara.

HGSPOT svoju web prodaju kupcima prezentira na stranici www.hgshop.hr. Posebnu kvalitetu web shopa nosi sinergija sa samim trgovinama i mogućnost preuzimanja roba u poslovnicama, transparentnost rada i za razliku od mnogih drugih web shopova, direktno raspolaganje robama s lagera.

 

Kako sudjelovati u nagradno igri?

U periodu od 1. do 30. lipnja preplatite se na godinu dana Premiuma, popunite obrazac u nastavku i sudjelujte u nagradnoj igri za prijenosno računalo Lenovo B50-80.

>>Pravila nagradne igre

Dobitnik prijenosnog računala je Josip Banović iz Zagreba. Čestitamo!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr