Osvojite ulaznice

Koncert i live promocija novog singla grupe Soulfingers u Zagrebu!

Foto: Saša Lončarić
Soulfingers
Foto: Saša Lončarić
Soulfingers
Foto: Saša Lončarić
Soulfingers
13.05.2015.
u 10:32
Nakon dugo vremena poznata grupa održati će koncert i live promociju novog singla „We are Soulfingers, my friend“ u Zagrebu, 23. svibnja u klubu Metropolis
Pogledaj originalni članak

Sretni dobitnici su:
Filip Đurinić, Zagreb;
Snježana Đurinić, Zagreb;
Nikolina Sukalić, Sesvete;
Laura Đurinić, Zagreb;
Davor Đurinić, Zagreb.

Koncertna atrakcija donosi njihove naširoko poznate plesne i pjevačke vještine specifične na našoj glazbenoj sceni. Mnogo su nastupali u susjednim zemljama i dalje, na otvorenom kao i u dvoranama. Osim što su sjajni izvođači, njihovi vizualno atraktivni i energični koncerti publiku ostavljaju bez teksta. Plesni show, energičnost i groove sastavni je dio grupe Soulfingers!

Očekuje nas prva live promocija novog singla „ We are Soulfingers“ u Zagrebu kao i  izvedbe velikih,
svima nam poznatih hitova Jamesa Browna, Arethe Franklin, Blues Brothersa i ostalih velikana svjetske glazbe.

Evo što su nam rekli frontmeni grupe Soulfingers: „Čim smo ušli u klub, osijetili smo koncertnu atmosferu i duh fotografija nas je omamio, zato vjerujemo da će ovaj koncert biti pun pogodatk. Uz poveznicu sa velikim događajem u Rovinju održati ćemo i live promociju novog singla u  Metropolis klubu isto tako se nadamo da će Brian u Rovinju zabilježiti neki naš trenutak koji nismo svjesni, pa da i mi završimo na zidu u Metropolisu. Čuvajte nam mjesto između Stones-a i B. B. – ja! „
Potražite već danas svoju ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 40 kn  za koncert grupe Soulfingers u klubu Metropolis 23.05.2015. s početkom od 22:30 sati!

Osvojite ulaznice!

Budite brzi, jer pet najbržiš čitatelja koji svoje podatke pošalju na mail adresu nagrade@vecernji.net dobit će dvije karte. Pobjednike objavljujemo 19. svibnja.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr