Promo

KFC otvara prvi DRIVE IN restoran u Zagrebu

Foto: KFC
KFC (1)
Foto: KFC
KFC (1)
Foto: KFC
KFC (1)
VL
Autor
PR Članak
15.02.2013.
u 17:03
Osvojite poklon karticu i počastite se u novom restoranu KFC-a
Pogledaj originalni članak

KFC, najpoznatiji svjetski lanac restorana specijaliziran za specijalitete od pilećeg mesa, otvara treći restoran u Zagrebu, u naselju Zapruđe u sklopu hipermarketa Plodine. U novom KFC restoranu veličine 335 m2 radno mjesto je pronašlo 35 mladih ljudi.

Poslije restorana u Arena centru i Avenue mall-u, ovo je  prvi „drive in“ restoran u Hrvatskoj, gosti specijalitete mogu konzumirati kako u samom restoranu, tako i u drive in-u u kojem će vozači  hranu moći naručiti  i preuzeti ne izlazeći iz svoga vozila.  

Povodom otvaranja novog restorana, KFC I Večernji daruju 16 poklon kartica vrijednosti do 60kn koje možete iskoristiti u novom restoranu u Zapruđu.

Pošaljite email na marketing@vecernji.net sa naslovom “KFC – Zapruđe” te sa svojim osobnim podacima (Ime, prezime i telefon).
Prvih 16 pošiljatelja osvaja jednu poklon karticu. Dobitnike ćemo objaviti i obavijestiti u ponedjeljak.

Dobitnici su:

1. Petra Hostić
2. Igor Kranjčec
3. Maja Carek
4. Benjamin Medenčević
5. Andreja Kuzmić
6. Nikola Pentek
7. Stjepan Toplak
8. Predrag Radošević
9. Dino Petek
10. Tina Sović
11. Tajana Vodopija
12. Darko Ivan Vidaković
13. Hubert Loos
14. Damir Kovač
15. Hrvoje Travnikar
16. Doria Bavčević 

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
KFC
Pogledajte na vecernji.hr