Promo

Izvučen dobitnik za stand up komediju u "MMC Studio"

Foto: Studio smijeha
Izvučen dobitnik za stand up komediju u "MMC Studio"
VL
Autor
PR Članak
19.11.2010.
u 14:49
Dijelimo 1x2 ulaznice za četvrtak 25. studenog u 20.30 sati u MMC Studiju, Vlaška 92
Pogledaj originalni članak

22.11. Ponedjeljak u 21 sat u Purgeraju, Park Ribnjak: OPEN MIC VEČER - nove kvalifikacije!

Purgeraj ponedjeljkom postao je kultna rađaonica stand up komičara u Hrvatskoj. Pridružite nam se ovaj ponedjeljak i podržite rast scene stand up komedije u Hrvatskoj.

Nove kvalifikacije čekaju na vas. Prijavite se i pokušajte biti jedan od onih koji se trude nasmijati ljude.

Ako vam to nije u điru, jednostavno dođite poduprijeti nove nade i nasmijati se do suza. Natjecatelji su stavljeni na milost i nemilost fenomenalnoj publici Purgeraja koja će odlučiti tko od njih će biti pobjednik u studenom. Pod voditeljskom palicom Aleks Curać Šarića, očekuje Vas večer prepuna smijeha i novih pokušaja stand up komedije.

Uz besplatan upad i happy hour od dva sata Purgeraj je ponedjeljkom pravo mjesto za zabavu.

Vidimo se u Purgeraju!


25.11. Četvrtak u 20.30 sati u MMC Studiju, Vlaška 92: STUDIO SMIJEHA - Novi mjesec - Novi materijal - zadnja izvedba!

Komičari su cijeli mjesec novim forama ispunjavali dvoranu do zadnjeg mjesta i nasmijali više od šest stotina ljudi. Vrijeme da te fore izvedu zadnji put i privremeno ih umirove i pripreme se za novi mjesec i nove fore.
Vi koji ste bili, znate proceduru, a vi koji još niste, rezervirajte svoja mjesta, dođite i provjerite zašto je bilo dupkom puno i zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25 kuna u životu.
Ovaj četvrtak komičari ostaju bez ženskih snaga koje odlaze u Sloveniju promovirati dobrosusjedske odnose pa će umjesto Marine i Andree na pozornicu stupiti višestruki pobjednici Open mic večeri Zvonko Kožić i Mirko Fabris Krav.

Dakle, u četvrtak na finalnoj večeri voditeljsku palicu opet uzima jedan i jedini Aleks, a s novim forama pred vas stupaju: Ivan Šarić, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Tihomir Paravina, Zvonko Kožić i Mirko Fabris Krav.

A da večer baš ne ostane samo na priči, zapjevat će vam jedna od najdražih gošća Studija smijeha - trash kraljica Anđa!

Algoritmove i Vedrinijeve nagrade čekaju najsretnije među Vama.

Program se mijenja mjesečno. Piće se prodaje po studentskim cijenama, a na svakom stolu čeka vas zdjelica s besplatnim grickalicama Vedrini :-)

Rezervirajte već danas svoja mjesta na studio.smijeha@gmail.com
ili 099 6739 888.
Ulaz 25kn.

Večernji daruje:

Dobitnik 1x2 ulaznice za četvrtak 25. studenog  u 20.30 sati u MMC Studiju, Vlaška 92 je:

Ivana Džinić

Dobitnik će biti obaviještena i telefonom. Čestitamo!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr