Srpanj u dm-u u znaku milenijskog skoka i popusta na Himalaya proizvode

Idemo u Zadar na deseti dm millennium jump!

Foto: PR FOTO
Idemo u Zadar na deseti dm millennium jump!
04.07.2016.
u 09:38
Pogledaj originalni članak

Tijekom srpnja u dm-u traju velike pripreme za jubilarni, deseti dm millennium jump. Kako bi svoje kupce počastio povodom još jedne velike obljetnice (prva je naravno 20. rođendan dm-a), cijeli srpanj - da, da, od prvog do trideset i prvog - za kupnju dva ili više Himalaya proizvoda ostvarit ćete 30 posto popusta.

Himalaya proizvodi u sebi nose spoznaje ayurvedske medicine stare 5000 godina. Djelo su tvrtke Himalaya koja posluje od 1930. godine i koristi prirodne sastojke za poboljšanje i održavanje zdravlja i ljepote. Himalaya kombinira drevno i bogato znanje sa suvremenim istraživačkim metodama u kreiranju proizvoda.

Foto: PR FOTO

Nađete li se u subotu, 30. srpnja u Zadru, uz zvuk poznatih Morskih orgulja i svjetla Pozdrava Suncu, moći ćete sudjelovati i u najmasovnijem skoku u more na zadarskoj rivi. Riječ je o još jednom dm millenium jump-u, koji uz zabavu i uživanje, ima i humanitarnu notu.

Foto: PR FOTO

dm vam želi dobru zabavu i siguran boravak na suncu, a za sve one koji ne budu mogli posjetiti Zadar, moći će doživjeti dašak atmosfere s desetog dm millenium jumpa na Facebook stranici dm-a.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr