Promo

Ulaznice za međunarodni festival smijeha osvojili su...

Foto: Promo
Ulaznice za međunarodni festival smijeha osvojili su...
VL
Autor
PR Članak
04.12.2013.
u 11:45
Program "Comedy Gala" otvara međunarodni festival smijeha u subotu 7. 12. u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Šareni i zabavan međunarodni program sastavljen od stand up predstava, cabarea, pantomime i fizičkog teatra – “London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije” donijet će duh londonskog stand-upa.

Četiri izuzetna stand up komičara iz Britanije, Kanade i Sjedinjenih Država nasmijavat će vas u subotu u Lisinskom, a poveznica za ovu internacionalnu ekipu bit će voditelj koji stiže čak s Novog Zelanda.

Koncentrat najboljih fora, štoseva ili na engleskom punch line-ova predstavit će svaki od komičara, što drugim riječima znači malo više od sat i pol urnebesnog smijeha. Bojazan da nećete razumjeti o čemu govore potpuno je neutemeljena. Ovi su ljudi profesionalci čiji se humor temelji na svakodnevnim stvarima, razmišljanjima ili nekim općepoznatim odrednicama pop-kulture (npr. filmografiji Toma Cruisea).

Do otvaranja festivala "London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije" ostalo nam je još četiri dana, a za sve posjetitelje portala pripremili smo 10x2 ulaznice. Natječaj traje do petka, 6. 12. do 10 sati, a dobitnici će biti objavljeni isti dan.
U natječaju sudjelujete odgovorom na dolje postavljeno pitanje jer svakog desetog prijavljenog nagrađujemo. Svaki sudionik ima pravo jednom sudjelovati u natječaju, a sve dvostruke prijave neće biti uzete u obzir.

Dobitnici su:
Mirna Čolić
Maja Mihaljević
Marko Zeman
Petra Stavljenić
Ivana Franjčić
Vinko Berković
Siniša Serdar
Karolina Horvatin
Vilim Car
Tomislav Bašić

Svi dobiitnici su o načinu preuzimanja ulaznica obavješteni mailom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr