Neodgovorno ponašanje

Znala da je pozitivna na koronu, pa otišla u salon na nokte: Žao mi je, morate u karantenu

Foto: shutterstock
Znala da je pozitivna na koronu, pa otišla u salon na nokte: Žao mi je, morate u karantenu
10.08.2020.
u 09:15
Jedna žena testirala se na koronavirus, a nepuna dva dana nakon što je saznala da je pozitivna, zaputila se u salon na dogovoreni termin za nokte.
Pogledaj originalni članak

Djevojka koja radi nokte, Taylor (26) iz Washingtona, podijelila je poruke koje je izmijenila s mušterijom na svom Facebook profilu i upozorila ljude da se takve stvari ne događaju.

Njoj je, naime, na zakazani termin došla djevojka koja se dva dana prije testirala na koronavirus i otkrila da je pozitivna. Tek nakon što je otišla kući s novim noktima, odlučila je osoblju poslati poruku i sve priznati.

"Osjećam se stvarno loše, nisam se trebala pojaviti na terminu, ali očajnički su mi trebali novi nokti! Testirala sam se na koronavirus prije nego sam došla kod vas i pozitivna sam. Najbolje bi bilo da odete u karantenu", glasila je njezina poruka na koju joj je Taylor odgovorila: "Lijepo sam vas pitala prije nego ste došli jeste li bili izloženi virusu i jeste li u nekom periodu bili pozitivni. Znali ste da vas po pravilima ne bi smjela primiti."

Jedan je korisnik TikToka uspio otkriti recept umaka koji se nalazi u Big Macu: Evo kako ga pripremiti.

Sebična mušterija kao izgovor je iskoristila 'očajni' izgled svojih noktiju. "Bila sam očajna i htjela sam izaći iz kuće. Bila sam u karanteni dva dana! Žao mi je, ali zaista sam trebala manikuru, pa vidjeli ste i sami kako su loše izgledali moji nokti!"

Taylor je primila puno poruka podrške ljudi, a zatim je u novoj objavi otkrila da, bez obzira na ovako sebičan postupak jedne žene, i dalje vjeruje da postoji dobro u ljudima. Zbog puno upita napisala je i da ju je prijavila, prenosi Mirror.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.