e, da...

Žene, ako masturbirate, ovo biste trebali znati

Foto: Shutterstock
seks, orgazam
Foto: Thinkstock
seks, orgazam
Foto: Thinkstock
grudnjaci
Foto: Thinkstock
Žena s prtom preko usta
Foto: Shutterstock
Žena u pidžami
Foto: Thinkstock
Žena
Foto: Shutterstok
Žena
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Seksi žena s mobitelom
30.06.2018.
u 19:32
Ma koliko često ili rijetko se zadovoljavali, znajte da ne postoji "ispravna" učestalost, ali ovo bi svakako trebali pomoći da kada se zadovoljavate, vaš užitak bude intenzivniji.
Pogledaj originalni članak

Ako ste žena koja rijetko ili gotovo nikad ne masturbira, možda vas ovo potakne, a ako ste u ovoj drugoj skupini, ovo je svakako dobro znati. Samozadovoljavanje kod žena oslobađa oksitocin zbog kojeg se želite više povezati s partnerom, a i prokrvljuje genitalije zbog čega je vaša vagina - zdravija. Ma koliko često ili rijetko se zadovoljavali, znajte da ne postoji "ispravna" učestalost, ali ovo bi svakako trebali pomoći da kada se zadovoljavate, vaš užitak bude intenzivniji.

Upoznajte svoje tijelo i otkrijte što vam najbolje odgovara. Stimuliranje klitorisa je najzadužnije za postizanje ženskog orgazma. 

Priredite si romantični ugođaj. Zapalite svijeće, pustite omiljenu, laganu glazbu i posvetite se samoj sebi. 

Odbacite multitasking i zaboravite na sve one obveze i probleme koje biste sad riješavali umjesto vremena posvećenog sebi. Sve će pričekati i neće nikud nestati. 

Ne bojte se maštati. O omiljenom glumcu, susjedu, kolegi s posla...Ne činite time ništa loše. Rasplamsajte svoju maštu i u mislima otiđite negdje gdje ne možete u stvarnosti. I ne zaboravite, zabranjene stvari su ponekad najprivlačnije. 

Koristite lubrikant, posebice ako koristite kontracepcijske pilule koje često isušuju vaginu. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

BR
bruno877
20:56 30.06.2018.

Čitam puno portala na dnevnoj razini. Nigdje ne pročitam ovakav šljam kao u večernjem. Pa što se desilo nekad dominantnim novinama?

YZ
yambra.zg
23:55 30.06.2018.

linda posto tako lijepo pises o tome nadam se da nebus zamjerila decku da misli na susjedu,kolegicu sa posla....itd.dok masturbira;)

Avatar pittbull
pittbull
20:23 30.06.2018.

Linda u kojoj si ti skupini?