Bizarno?

Žena šokirala TikTok: Povrće kuha u perilici posuđa!

Foto: TikTok/jchelle
Žena šokirala TikTok: Povrće kuha u perilici posuđa!
25.11.2020.
u 09:30
Shanonn oduševljeno objašnjava kako je to najbolji trik za brzinsko spremanje ukusnog povrća, no snimka nije naišla na oduševljenje.
Pogledaj originalni članak

Društvene su mreže oduvijek pune kulinarskih i drugih¸trikova, no nije uvijek lako pronaći nešto što nam zaista može koristiti. Jedna je žena nedavno zapanjila korisnike na TikToku svojim ''trikom za kuhanje povrća u perilici''. U svom videu Shannon L Doherty pokazuje kako razno povrće koje je prije nasjeckala stavlja u staklene posude, puni ih vodom, zatvorene slaže u perilicu suđa i pali standardni program pranja.

Shannon oduševljeno objašnjava kako je to najbolji trik za brzinsko spremanje ukusnog povrća, no snimka nije naišla na masovno odobravanje. 

@athomewithshannon

The Cooking Hack 💡 you ##needtoknow this holiday!! ##hack ##lifehack ##momlife ##tiktokpartner ##learnontiktok

♬ Taste It - Ikson

Jedan je korisnik tako komentirao kako je ''najgore što ovaj hack čak i ne štedi vrijeme jer ciklus pranja perilice traje puno dulje od kuhanja brokule na pari', a drugi ju je zamolio da ga ''podsjeti da nikad ne dođe k njoj jesti''.

"Samo zato što nešto možete napraviti, ne znači i da biste to trebali učiniti", sažela je jedna korisnica mišljenje većine.

Dubrovnik i dubrovačko područje u top 10 najpoželjnijih europskih destinacija u 2021.

Dubrovnik i dubrovačko područje u top 10 najpoželjnijih europskih destinacija u 2021.
Dubrovnik i dubrovačko područje u top 10 najpoželjnijih europskih destinacija u 2021.

Prizemljeno sunce nedavno preminulog kipara Ivana Kožarića, vraćeno je u centar Zagreba nakon osam mjeseci“Oduševljen sam, nadam se da ga neće opet zašarati!”

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:35 25.11.2020.

Tako i izgleda kao da kuha u perilici