Pismo Deidre

Žena se požalila: 'Suprug ima neobičan fetiš u seksu, ne mogu više to podnijeti'

Foto: shutterstock
Žena se požalila: 'Suprug ima neobičan fetiš u seksu, ne mogu više to podnijeti'
06.04.2021.
u 22:15
Nedavno me čak pitao može li se odjenuti u ženu - s čipkastim grudnjakom i punim make-upom - dok se seksamo, kaže žena koju to ne uzbuđuje, upravo suprotno
Pogledaj originalni članak

Moj se suprug voli povremeno oblačiti kao žena, što mi je nedavno počelo smetati, požalila se anonimno žena u pismu terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre Sanders.

U braku su, kaže, već 12 godina, a ona za njegov fetiš zna od samog početka i nikad joj prije nisu smetale te njegove sklonosti.

- To je uvijek nekako bila 'njegova stvar', no s vremenom - njemu je sad 40, a meni 39 godina - je ta njegova želja sve izraženija i sve češće želi odjenuti žensku odjeću, što počinje utjecati na naš brak - napisala je žena anonimno.

Uvijek ju je do sad, dodaje, suprug tražio za dopuštenje da odjene žensku odjeću, no sad je počeo tražiti da se i ona uključi u tu 'igru', pa sad osjeća kao da joj to nameće. 

Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks

- Nedavno me čak pitao može li se odjenuti u ženu - s čipkastim grudnjakom i punim make-upom - dok se seksamo - rekla je, no nju to, kaže, ne uzbuđuje, upravo suprotno.

- Osjećam se kao da ga gubim - kaže žena i, premda ga ne želi uvrijediti, najradije bi da on svoj fetiš drži dalje od njihovog seksualnog života.

- Udovoljili ste njegovoj želji i pružili ste mu podršku, no to ne znači da želite i aktivno u tome sudjelovati - rekla joj je Deidre i poručila kako je 'već napravila sve što je mogla, pa mu sad treba otvoreno reći da to ne želi u seksu'.

- Recite mu to pažljivo da ga ne povrijedite, ali nemojte pristajati na nešto što vam je odbojno - zaključila je seks terapeutkinja.

Pogledajte kako najlakše do orgazma

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OC
OCB
07:14 07.04.2021.

Čuj, "reci mu to pažljivo da ga ne povrijediš..." Reci mu jednostavno: odjebi i... kraj priče.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
03:17 07.04.2021.

normalna si žena i bježi kud te noge nose još možeš naći normalnog muža

TR
trinaest
21:15 10.04.2021.

Obuci se ti u medvjeda!