Problemi u braku

Žena se požalila: 'Seks sa suprugom bio je odličan dok me nije prevario - sada ne mogu doživjeti vrhunac'

Foto: Shutterstock
Žena se požalila: 'Seks sa suprugom bio je odličan dok me nije prevario - sada ne mogu doživjeti vrhunac'
07.12.2020.
u 21:25
"Zajedno smo deset godina, ne znam što možemo napraviti da vratimo strast u naš odnos i popravimo stvari?"
Pogledaj originalni članak

Anonimna žena u četrdesetima javila se psihoterapeutkinji Deidre koja putem britanskog portala The Sun savjetuje ljude što učiniti kada naiđu neki životni problemi. Žena joj je objasnila da je seksualni život sa suprugom bio odličan sve dok nije otkrila da je s drugim ženama izmjenjivao golišave fotografije i poruke o seksu. Iako nije ništa fizički imao s njima, ona smatra to nekom vrstom prevare.

"Nije se vidio s njima, ali s jednom je izmjenjivao fotografije, a s drugom poruke na temu seksa. Od kada sam to saznala, ja ne mogu doživjeti orgazam tijekom našeg seksa, a on ima problem s erekcijom. Zajedno smo deset godina, ne znam što možemo napraviti da vratimo strast u naš odnos i popravimo stvari?", pitala je.

Roditeljska ljubav nema granica: Enver na glavnom zagrebačkom trgu spava više od 120 dana i traži pravdu za svoju preminulu kćer! ❤️️

"Morate komunicirati kako biste oboje razumjeli što je njega dovelo do takvih poteza. Je li ti se iskreno ispričao? Jeste li razgovarali o tome kako možete popraviti vezu? Mislim da oboje trebate napraviti neke promjene. Što se tiče samog seksa, morate se vratiti stvarima koje ste radili prije, kada je bilo najbolje", kaže Deidre.

Osječanka unajmila vilu s bazenom kako bi s društvom proslavila - razvod braka:

Foto: Getty Images
Ilustracija

OSOBNE FINANCIJE

Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija

Svaki dan se suočavamo s mnogobrojnim odlukama. Većina ih je jednostavna poput onih što danas doručkovati ili odjenuti, no postoje i one složenije kao što su: „Koliko novca mogu potrošiti na kupovinu hrane ili cipela?“ ili „Mogu li si priuštiti odlazak u kino?“. Što smo uspješniji u donošenju odluka, život će nam biti kvalitetniji; uz manje briga, bolje ćemo koristiti vrijeme, učinkovitije raspolagati novcem i naposljetku biti sretnije i zadovoljnije osobe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MO
montello
18:14 08.12.2020.

ostavi ga i gotovo

Avatar elkomandante
elkomandante
06:51 08.12.2020.

A se kaj zrabilo, da ni več v uporabi ??????

AV
Avimm
03:26 08.12.2020.

Ostavi ga i preseli kod mene