Nasmijala sve

Žena objavila oglas: "Prodajem vjenčanicu da skupim novce za rastavu, šlep je duži od mog braka"

Žena objavila oglas: "Prodajem vjenčanicu da skupim novce za rastavu, šlep je duži od mog braka"
12.02.2019.
u 19:25
Ljutita dama objavila je oglas kojim se želi riješiti vjenčanice jer ju je muž prevario!
Pogledaj originalni članak

Ljutita žena na Facebooku prodaje svoju vjenčanicu kako bi prikupila novac za rastavu, a svog muža pritom opisuje kao "patološkog lažljivca". Anonimna žena iz Tamesidea u zapadnog Engleskoj objavila je oglas na društvenim mrežama, a nazvala ga je "katastrofa" te dodala nekoliko prikladnih emotikona koji su prekrili njezino lice.

Foto: Facebook MEN Media

Za haljinu je rekla da je "nošena pogreškom jednom u probnoj vožnji u 2017.", aludirajući na svoj propali brak, piše Daily Mail.

Vjenčanica ima čipkaste detalje, a prema riječima bivše vlasnice, krasi je i "šlep mnogo duži od trajanja njezinog braka". Platila ju je 899 funti, a danas za nju traži 450 funti.

Foto: Facebook MEN Media

Također, dodala je da je haljina služila kao odlično odvlačenje pažnje gostima od činjenice da se udala za pravog lažljivca. 

- Haljina je konfekcijske veličine 18 i na njoj nisu rađene nikakve promjene... Za razliku od mog života, kaže te preporučuje dobro čišćenje kako bi se riješili loše sreće koja s njom dolazi. 

Foto: Facebook MEN Media

Objavila je nekoliko fotografija iz različitih kuteva te nastavila:

- Molim vas, nemojte me tražiti da je opet fotografiram jer ne mogu gledati vjenčanicu, kao što ne mogu vidjeti svog bivišeg muža!

Kaže da se može nositi i u neki pub, nakon toga sjesti na pivu i jednostavno plakati! Novac koji dobije od vjenčanice potrošit će na rastavu od tog gada, kako sama kaže. Post je brzo skupio 5300 komentara i preko četiri tisuće shareova

Anonimna dama sad je u novoj vezi, a primijetila je da joj oglas baš i neće upaliti:

- Postalo mi je jasno da se haljina neće baš tako jednostavno prodati s obzirom na to da je "prljava", kao i moj muž, a ispunjena je i lošom srećom, baš kao i moj bivši brak. 

Na kraju je odlučila haljinu donirati u humanitarne svrhe, a novac skupiti putem GoFundMe. 

>> U videu pogledajte kako izgleda kad zaruke pođu po zlu

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IL
ilijan1a
08:28 16.02.2019.

Samo hrabro mlada damo!