želi uzbuđenje

'Želim isprobavati nove stvari u krevetu, ali nisam sigurna da će moj suprug pristati'

Foto: shutterstock
'Želim isprobavati nove stvari u krevetu, ali nisam sigurna da će moj suprug pristati'
07.05.2022.
u 20:28
Skloni su raditi iste stvari koje rade godinama i ona želi promjenu, ali ne zna kako da mu to kaže
Pogledaj originalni članak

– Ja sam žena u ranim pedesetim i odjednom sam našla novi život kada je u pitanju seks. Želim seks više nego ikada i želim isprobavati nove stvari, ali nisam sigurna kako bi moj muž reagirao – napisala je jedna žena za Mirror.

U njihovim dvadesetima i tridesetima imali su nevjerojatan seksualni život, ali je sve stalo u četrdesetima, što je vjerojatno bio rezultat odgajanja djece, užurbanog radnog života i hormonalnih promjena.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Pomalo je neugodno razgovarati s njim o tome. Nemojte me krivo shvatiti, on uživa u seksu, ali mi smo skloni raditi iste stvari koje radimo godinama. Želim promjenu, ali ne znam kako da mu to kažem – nastavila je.

– Mislim da ima nečeg oslobađajućeg u tome da prebrodite godine odgajanja djece i da se osjećate neovisnije i imate priliku usredotočiti se na sebe - to je seksi! Pretpostavljam da će vam muž biti oduševljen ovom idejom pa zašto ne biste probali? Možete pokrenuti seks i pokazati mu što želite umjesto da razgovarate, a onda možete razgovarati o tome nakon toga. Mislim da je divno što ste ponovno otkrili svoje seksualno samopouzdanje - iskoristite to na najbolji način – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
23:04 08.05.2022.

Ovakvu zenu bi svatko volio imati