osvijestila se

Zbog kirurškog podizanja stražnjice trpi bolove od kojih ne može ni hodati: Odite radije u teratanu

Foto: Instagram
Zbog kirurškog podizanja stražnjice trpi bolove od kojih ne može ni hodati: Odite radije u teratanu
26.08.2020.
u 10:45
Bila je nesigurna zbog svog izgleda te je s klinikom iz Turske dogovorila operaciju
Pogledaj originalni članak

Renee Donaldson (24) iz Ujedinjenog Kraljevstva zamolila je mlade žene da ne mijenjaju svoje tijelo u emotivnom videozapisu u kojem je otkrila svoje iskustvo s plastičnom operacijom u Turskoj. Objasnila je kako je doživjela razne komplikacije nakon što se u tri navrata vraćala u Tursku kako bi ispravila rezultate operacije, prenosi Daily Mail. 

- Strašno me boli i ima dana kada uopće ne mogu hodati. To je probadajuća bol, a svaki put kad bih u klinici rekla da sam u bolovima, oni bi mi odgovorili da je to normalno. Molim vas recite "ne" plastičnim operacijama, osim ako je pitanje života i smrti. Sve možete postići odlaskom u teretanu. Ispričavam se svima kojima sam uzrokovala eventualne probleme odlaskom na operaciju - rekla je Renee u svom videozapisu. 

Foto: Renee Donaldson

U videu koji je podijeljen ranije ovog tjedna, Renee je rekla da je imala estetske operacije nakon što je na društvenim mrežama vidjela djevojke sa 'savršenim tijelom'. Otkrila je kako je mislila da će operacijom lakše postići željeni izgled od odlaska u teretanu.

- Nisam bila sretna svojim tijelom. Bila sam nesigurna zbog svog trbuha, leđa i zbog toga što nisam imala savršeno tijelo. Vidjela bih djevojke savršenog tijela na društvenim mrežama i to sam željela. Bila sam previše lijena da bih išla u teretanu, pa je to bio lakši način - objašnjava.

Otkrila je kako je dogovorila opreciju s jednom klinikom iz Turske od koje je tražila liposukciju trbuha te prijenos viška masnoće u stražnjicu, a zauzvrat ih je trebala oglašavati na društvenim mrežama. Otišla je na standardno brazilsko podizanje stražnjice, ali kirurzi su pogriješili i uklonili masnoću s donjeg dijela trbuha umjesto gornjeg. Nakon što se vratila u Ujedinjeno Kraljevstvo, završila je na hitnoj, gdje su joj dali antibiotike, a ostao joj je i ožiljak.

Foto: Renee Donaldson

Tri mjeseca kasnije klinika iz Turske pozvala ju je da se vrati kako bi popravili rezultate operacije, ali su joj zatim rekli da joj stražnjica nije dovoljno zarasla za ponovnu operaciju. Nakon treće operacije u Turskoj, lijeva noga joj je natekla i imala je masnice po cijeloj dužini noge. Smatra da su joj tada masnoću unijeli u nogu, umjesto u stražnjicu, te će četvrtu operaciju ipak imati u Britaniji, kako bi ispravila sve greške.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.