snalažljivost

Zašto žene poziraju za Instagram na prstima? Ovu ideju biste mogli ukrasti

Foto: Instagram
Poziranje
Foto: Instagram
Poziranje
Foto: Instagram
Poziranje
Foto: Instagram
Poziranje
Foto: Instagram
Poziranje
06.07.2018.
u 07:52
Mnoštvo žena prikuplja "lajkove" i pratitelje svog profila pozirajući na prstima s jednom nogom naprijed.
Pogledaj originalni članak

Autorica modnog bloga What Wear otkrila je zašto na fotografijama objavljenima na Instagramu u posljednje vrijeme mnoštvo žena prikuplja "lajkove" i pratitelje svog profila pozirajući na prstima s jednom nogom naprijed.

Riječ je o dosjetljivosti jer na ovaj način riješe ""dvije muhe... Kao kada nose štikle, dok stoje na prstima noge izgledaju duže i tanje, a osim toga, ovakvo poziranje im daje priliku da promijene i položaj ruku. Na ovakav način žene izgledaju kao pravi modeli uz ovaj jednostavan trik. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar ShuPac
ShuPac
09:59 06.07.2018.

članak? tekst? Večernji? O tempora, o mores!

Avatar marlony
marlony
11:27 06.07.2018.

Ovo je vrh ponižavanja žena od sebe samih. Zašto uporno žele biti objekti do te mjere da stoje na prstima, a ne osobe sa vrijednostima ?!

Avatar jest
jest
09:07 06.07.2018.

Zašto žene uopće poziraju polugole na Instagramu i općenito na internetu, gdje im je samopoštovanje, poštovanje drugih i mozak, zar zaista vjeruju da vrijede toliko malo koliko vrijedi lijepa figura koja danas jest a za 5g. više nije? I dokk se feminizam bavi razno raznim glupostima i među ostalim tzv. pravom na izbor (stvari pravom na ubojstvo nerođenih) o ovom problemu ni riječi a to je nešto što djevojčicama šalje posve pogrešnu sliku o pojmu žene. Štoviše naši i strani mediji potpomažu tom uništenju pojma žene prenoseći takvu lažnu sliku, takvu krivotvorinu i sve zbog par klikova više.