pismo stručnjakinji

'Zaručnik mi je četiri godine skrivao da već ima dvoje djece, kako da mu više išta vjerujem?'

Foto: Pixabay
'Zaručnik mi je četiri godine skrivao da već ima dvoje djece, kako da mu više išta vjerujem?'
09.05.2022.
u 13:30
Istinu je saznala tek nedavno, a njegova djeca sad već imaju 18 i 16 godina.
Pogledaj originalni članak

Tri tjedna prije našeg vjenčanja, moj zaručnik me šokirao svojim priznanjem da ima dvoje djece! Meni su 32, njemu 39, a zajedno smo četiri godine. Trudna sam 21 tjedan i čekamo sina, napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Htjela ga je, kaže, nazvati Jack po svom djedu, ali njezin partner je uvijek bio protiv toga. Mislila je da je to čudno, ali nije joj palo na pamet da je to zato što već ima sina koji se tako zove. To je saznala tek nedavno, iako mu djeca sad već imaju 16 i 18 godina.

– Tako sam ljuta! Još mi se vrti u glavi. Osjećam da je sve što sam ikada o njemu znala bila laž. Ne znam želim li više njegovu bebu, a kamoli brak – nastavila je.

– Nemojte donositi ishitrene odluke zbog kojih ćete kasnije požaliti. Sjednite i razgovarajte s partnerom kako se osjećate. Mora razumjeti koliko su takve tajne štetne i objasniti vam svoje razmišljanje i svoju odluku da vam to taji. Razgovarajte o promjenama koje oboje trebate i možete li još zajedno krenuti naprijed – odgovorila joj je Deidre.

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.