Želi spasiti brak

'Započela sam aferu s mlađim muškarcem jer me suprug nije doživljavao'

Foto: shutterstock
'Započela sam aferu s mlađim muškarcem jer me suprug nije doživljavao'
21.09.2020.
u 22:40
Ne žele rastavu zbog svoje kćeri, ali boje se da će negativna atmosfera utjecati na nju.
Pogledaj originalni članak

Započela sam strastvenu aferu s mlađim muškarcem jer sam se osjećala usamljeno. Moj suprug stalno je bio na poslu i nije pokazivao zanimanje za mene, čak ni kada je bio kod kuće. Vikende je radije provodio u druženju s prijateljima, nego da je proveo večer sa mnom. Imam 27, a suprug 35 godina. Imamo kćer koja sada ima četiri godine. Odustala sam od posla kad sam je dobila, a suprug mi prepušta svu brigu o njoj, bio on doma ili ne. Muškarac s kojim sam imala aferu uređivao je naš vrt. Ima 31 godinu i vrlo je fizički privlačan. Brzo smo se zbližili, a jednog dana smo se poljubili. Nismo se mogli zaustaviti i poseksali smo se. Bilo je stvarno posebno. Od tada smo se seksali kad god smo mogli - napisala je jedna žena za The Sun.

Čak i kada je završio s poslom kod njih doma, dolazio bi navečer kad bi njezin suprug bio odsutan. Zaljubila se u njega, ali morala je to prekinuti zbog svoje kćeri. Oboje su žalili zbog tog, ali znala je da radi ispravnu stvar. Međutim, njezin suprug je pronašao poruke između nje i njezinog ljubavnika. Imali su veliku svađu, ali on joj je oprostio zbog njihove kćeri. Mislila je da je sve u redu, ali onda je on zahladio odnos prema njoj, a u njegovom mobitelu je pronašla poruke s drugom ženom. Ona se osjećala povrijeđeno, ali njezin muž se opravdavao s njezinom aferom. Ona se sada pita može li spasiti brak ili više nema šanse za njih.

- Oboje ste pokušali jednostavno prijeći preko vaše afere prošle godine, ali čini se da niste učinili ništa kako biste pronašli ono što je pošlo po zlu u vašoj vezi i napravili promjene kako biste stvari popravili. Recite mužu da nije vrijeme za donošenje odluke koja će promijeniti cijeli vaš život, poput rastave. Zamolite ga da prekine kontakt s drugom ženom, barem zasad, dok vas dvoje iskreno razgovarate i poduzimate neke pozitivne akcije - odgovorila mu je Deidre.

Stiže novi zakon o cestovnom prometu: Uvode se kazne za električne romobile:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.