nova perspektiva

Pogled koji oduzima dah: Snimka seksa kakvu dosad niste vidjeli

Foto: screenshot/youtube
MRI snimka
Foto: screenshot/youtube
MRI snimka
22.09.2014.
u 09:22
Sada možete vidjeti iz "unutarnje perspektive" što se događa unutar našeg tijela u nekim svakodnevnim radnjama i koliko su zamršeni procesi koji se odvijaju u našem organizmu.
Pogledaj originalni članak

Svaki dan naše tijelo napravi ogroman broj pokreta.

Nekih smo svjesni, ali nekih i nismo jer ne razmišljamo previše o tome što naše tijelo doživljava dok se mi bavimo "drugim stvarima". Ali sigurno ste se zapitali kako izgleda "iznutra" kada govorimo, rađamo ili imamo seksualne odnose.

Niste jedini. Iz VOX-a su odlučili dati odgovore na neka od tih pitanja pa su javnosti ponudili snimku dobivenu magnetskom rezonancom (MRI). Sada možete vidjeti iz "unutarnje perspektive" što se događa unutar našeg tijela u nekim svakodnevnim radnjama i koliko su zamršeni procesi koji se odvijaju u našem organizmu.

>>4 nesvjesne geste kojima odbijate ljude od sebe

>>Ovo je 7 najblesavijih mitova o seksu svih vremena

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
Milka Oreo 300g.
09:48 22.09.2014.

interesantno, samo su prekratke slike