Za savršeno tijelo

Zajedno pod tušem i plahtama... Evo koliko kalorija sagorijeva seks

Foto: Thinkstock
Zajedno pod tušem i plahtama... Evo koliko kalorija sagorijeva seks
18.02.2014.
u 15:28
Usne su najmoćnije oružje, a oralni seks omiljen je kod muškaraca (ne zaboravite koristiti i ruke za maksimalan učinak).
Pogledaj originalni članak

Za savršeno tijelo bez viška kilograma nije neophodno odlaziti u teretanu ili držati strogu dijetu. Rješenje možete pronaći i u spavaćoj sobi.

Zajedno pod tušem – 40 kalorija

Neka dio vašeg treninga postane i tuširanje. Pozovite partnera da vam se pridruži ispod tuša i pružite mu nezaboravno iskustvo.

10 minuta predigre – 25 kalorija

Izljubite ga po cijelom tijelu i upotrijebite ruke i jezik. Ne žurite, ova vježba daje rezultate tek nakon 10 minuta, a nakon toga uživat ćete i u nevjerojatnom seksu.

Petominutna erotska masaža – 48 kalorija

Dodirivanje, maženje i masaža uz pomoć eteričnih ulja i mirisnih krema zagrijati će strasti i pomoći vam da se riješite viška kilograma.

Foto: Thinkstock

10 minuta oralnog seksa – 59 +80 kalorija

Usne su najmoćnije oružje, a oralni seks omiljen je kod muškaraca (ne zaboravite koristiti i ruke za maksimalan učinak). Potrudite se da i on vama uzvrati "uslugu", jer ćete na taj način sagorjeti još 80 kalorija.

Seks "nabrzaka" – 25 kalorija

Najefektnija vježba u bilo koje doba dana ili noći, a rezultat je dvostruki – čisti užitak i potrošene kalorije.

15 minuta na njemu – 75 kalorija

On obožava kad ste na njemu – osim što vi obavljate najveći dio posla, prizor pred njegovim očima je neodoljiv. Ipak, to ne znači da ste vi uskraćeni za zadovoljsto – ova poza u najvećem broju slučajeva omogućuje ženi da postigne orgazam, a uz to i izgubi kalorije.

>>Zašto žene glume orgazam i kako je doista dovesti do vrhunca?

>>Zašto muškarci varaju? 7 najčešćih razloga zbog kojih se upuštaju u preljub

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.