PROMO

Wine EnoGASTRO VIP Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
Wine EnoGASTRO VIP Event
10.01.2022.
u 10:51
5 VIP evenata u 5 vrhunskih enogastronomskih regija i destinacija
Pogledaj originalni članak

Wine EnoGASTRO VIP Eventi biti će organizirani i šestu godinu zaredom.

Tradicija se nastavlja i ovaj bogati enogastronomski događaji koji imaju svoju autentičnost i posebnost u 2022.godini biti će orgabiziran u 5 vrhunskih enogastronomskih destinacija.

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato sa svojim vrhunskim govornicima već šestu godinu ovu lijepu priču „prepričava” diljem Hrvatske i do sada su „ispričali” tj. organizirali 22 vrlo lijepa eventa u raznim destinacijama kao što su Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.

Ove 2022.godine termini, gradovi i hoteli domaćini su:

  • Zadar, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ***** 15.ožujak 2022.g.
  • Split, Safir Hotel Amphora **** 17.ožujak 2022.g.
  • Zagreb, Hotel The Westin Zagreb ***** 24.ožujak 2022.g.
  • Rijeka, Hotel Bonavia Plava Laguna **** 29.ožujak 2022.g.
  • Novigrad, Marina & Hotel Nautica **** 31.ožujak 2022.g.

Wine EnoGASTRO VIP Event

Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi kao i partneri izlagači su izvrsni i očekuje se jako dobar odaziv gostiju i HoReCa uzvanika.

Iznimno kvalitetan edukativni program biti će obogaćen vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta a ove godine na eventima biti će puno i novih radionica.

Veliki naglasak je na Hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Posebnost događaja je i ta da su organizator Dantes i tim agenicje Ricerca Mercato u suradnji sa brojnim partnerima i izlagačima svojim gostima omogućili sve besplatnood besplatnog ulaza, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), besplatne razne radionice i edukacije te besplatno sudjelovanje u Cooking showu.

Wine EnoGASTRO VIP Event

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (djelatnika – Managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista...) i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Potporu projektima obećali su nam i ove godine Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Eventi imaju i humanitarnu notu tako da će biti organiziran i humanitarni Cooking Show.

Od samoga početka vrlo velik je interes za eventima i partnera i uzvanika/gostiju te iz godine u godinu dodatno raste. Organizator će kao i do sada prvo ponuditi dosadašnje partnere a svi potenicjano zainteresirani partneri i izlagači koji žele biti dio ovih lijepih evenata mogu se obratiti sa iskazanim interesom i upitom direktno na email: info@dantes.biz

Wine EnoGASTRO VIP Event

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr