Funtana

Vrhunska glazbena poslastica u slikovitom ribarskom gradiću

Foto: Promo
Vrhunska glazbena poslastica u slikovitom ribarskom gradiću
21.07.2014.
u 10:58
Ulaz na koncert je slobodan Antonele Malis i Đanija Stipaničeva u utorak u 21 sat besplatan je
Pogledaj originalni članak

Vrsni hrvatski glazbeni umjetnici sopranistica Antonela Malis te tenor-bariton Đani Stipaničev nastavljaju svoju koncertnu turneju nastupom u Funtani na Trgu Sv. Bernarda u utorak 22. srpnja s početkom u 21 sat.

Ovaj slikoviti ribarski gradić koji na svakom koraku odiše šarmom i ljepotom življenja s jednom kamenom palačom te crkvom sa zvonikom, u prekrasnoj ljetnoj večeri ugostit će dvoje eminentnih umjetnika koji će sve prisutne počastiti vječnim hitovima i evergreenima poput Con te partiro, Amigos para siempre, La vie en Rose, Spanish eyes ili našim najpoznatijim pjesmama kao što su Vilo moja, Nono, moj dobri nono, Galeb i ja....

Izvođače će uz klavir pratiti maestro Vladimir Babin.

Ulaz na koncert je slobodan.

>>One se tako dobro zabavljaju! Sočni poljupci na partiju u Aquariusu

>>Velike prilike nalaze se pred rakovima, dok ovnovima sve ide nizbrdo

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

M3
Miške 3
14:04 21.07.2014.

Pardon, dali je ta Funtana gradić, gdje ?

M3
Miške 3
13:51 21.07.2014.

Zaboravili se napisati u kojem gradu je to ? Da je na Krku obavezno bih došao, obožavam Đanija Stipaničeva. A kad bi sa njime pjevala i Ellina Garanča, bio bi to duet kao sa Domingom.