Otkrila astrologija

Vole intelektualce: Ove horoskopske znakove više privlači intelekt, a manje izgled

Foto: shutterstock
Vole intelektualce: Ove horoskopske znakove više privlači intelekt, a manje izgled
11.08.2020.
u 07:00
Iako svatko ima svoje sklonosti, ovim znakovima nije bitan izgled partnera.
Pogledaj originalni članak

U biranju partnera različite su preferencije. Možda će vas privući visoki, crni, zgodni tip ili netko vrlo romantičan tko će vas oboriti s nogu pri prvom susretu. Mogao bi vas privući netko tko je slobodouman poput Strijelca ili misteriozan poput Škorpiona. Vjeruje se da astrologija puno govori o osobi. Prema astrologiji, neki su horoskopski znakovi sapioseksualci - oni koji više vole mozak nad ljepotom, prenosi Pinkvilla.

Djevica

Djevice su gladne za znanjem. One imaju ogromnu bazu znanja koja će im pomoći da izađu iz teških situacija. Ljudi rođeni pod ovim znakom vole ljude koji su inteligentni i spretni. Kada s nekim planiraju ozbiljnu vezu, preferiraju obrazovane osobe. I muškarci i žene Djevice dive se inteligenciji i daju joj prednost pred drugim stvarima.

Blizanci

Blizanci će privući vašu pažnju time što vode glavnu riječ. Ovaj je znak intelektualni i važno mu je da uvijek postavlja puno pitanja, zbog čega su sjajni u čavrljanjima. Dakle, ništa ne impresionira Blizance više od nekoga tko im može pružiti intelektualnu stimulaciju i dati svoje mišljenje. Međutim, postoji razlika u tome što preferiraju muškarac i žena Blizanac. Blizance muškarce privlači dobar izgled, dok Blizance žene prvo privuče intelekt.

Škorpion

Škorpioni teže različitim vrstama inteligencije. Ovaj znak ima vodu kao svoj element, što znači da su duboko povezani sa svojim emocijama. Dakle, Škorpion uglavnom traži emocionalnu inteligenciju. Sviđa im se netko tko je svjestan svojih emocija. Drugim riječima, oni traže partnera koji ih razumije na dubljoj razini.

Jarac

Jarci više vole pametnjakoviće nego mišićave. Za ovaj znak, ljepota je također bitna, ali ne toliko kao osoba s mozgom. Za Jarca su racionalnost i logika dvije najvažnije stvari u osobi. Opisani su kao ambiciozni, radoholičari i uvijek se izvrsno snalaze u svemu što čine, zbog čega vole izlaziti s osobom koja je podjednako marljiva i ambiciozna kao i oni sami.

Vodenjak

Vodenjaci su u neprekidnoj potrazi za znanjem, zbog čega su jedan od najinteligentnijih znakova zodijaka. Snalažljivi su. Budući da su i sami inteligentni, uživaju u druženju s nekim tko im intelektualno odgovara. Obično im dosade ljude koji nisu na njihovom intelektualnom nivou. I muškarce i žene Vodenjaka prvo privlači inteligencija.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.