Promo

Više od 200 hrvatskih recepata na jednom mjestu!

Foto: Styria
Više od 200 hrvatskih recepata na jednom mjestu!
VL
Autor
PR Članak
11.07.2013.
u 08:45
Izdavačka kuća Styria, koja primarno posluje u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji, izradila je jedinstvenu mobilnu aplikaciju KuhajDomaće kojom tradicionalna hrvatska jela istovremeno predstavlja na svim kontinentima i velikom broju naroda
Pogledaj originalni članak

Aplikacija KuhajDomaće sadrži najbolje recepte zavodljive hrvatske gastronomije koji će vam pomoći da otkrijete pravi užitak za nepce. Više od 200 recepata koje možete pronaći u 20 različitih kuharica prevedeno je na 10 svjetskih jezika koje govori više od četiri milijarde ljudi. To su engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, ruski, češki, poljski, japanski i kineski. Svi su recepti, naravno, dostupni i na hrvatskom jeziku, a njihov broj, kao i broj kuharica, stalno će se povećavati.

Upoznajte tradicionalna jela i zaljubite se u gastronomiju Hrvatske

Pitate li se zašto jesti hrvatsko, dat ćemo vam vrlo jednostavan odgovor. On leži u bogatstvu hrvatske gastronomije koje malo koga ostavlja ravnodušnim jer se na malom prostoru sudaraju mediteranska i kontinentalna kuhinja, što tvori savršen spoj. Svaki dio Hrvatske ima vlastitu kulinarsku tradiciju. Dok obroci u unutrašnjosti imaju sličnosti s austrougarskom pa čak i turskom kuhinjom, na Jadranu su jasno vidljivi utjecaji antičke, ilirske, a kasnije i talijanske i francuske kuhinje. Upravo onaj mediteranski dio hrvatske prehrane odličan je za zdravlje jer čini dobro vašem srcu, ali i liniji. No, nećemo zakinuti niti gurmane kojima se, upravo zahvaljujući spoju morskih i kontinentalnih okusa, nude izvrsni recepti za jela od mesa te brojne neodoljive slastice. Sve to znaju i turisti koji dolaze u Hrvatsku i redovito su oduševljeni onime što im se na stolovima nudi.

Aplikacijom KuhajDomaće, dostupnoj za iPhone, iPad te Android telefone i tablet računala, Styria cijelom svijetu želi predstaviti najukusnija jela iz "male zemlje za veliki odmor". S obzirom da je na svijetu više od 1,2 milijarde korisnika pametnih telefona i tableta, ne sumnjamo da ćemo mnoge uspjeti zainteresirati za zanimljive okuse Hrvatske.

Besplatno preuzmite aplikaciju klikom na link:
- za vaše iOS uređaje
ili je u App storeu potražite pod imenom CroatianFood
- za vaše Android uređaje
ili je u GooglePlayu potražite pod imenom KuhajDomace

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr