Večernji TV

Vinko Filipić: Dizajnerska će moda konačno biti dostupnija Hrvatima

Foto: Večernji TV
Vinko Filipić
Foto: Večernji TV
Vinko FIlipić
14.03.2018.
u 15:04
Ovogodišnje revije bit će posebne i po tome što će, nakon njih, biti otvoren pop up store u kojima će svi zainteresirani moći kupiti komade s domaćim potpisom.
Pogledaj originalni članak

Brojimo još jako sitno do početka najvećeg modnog događaja u Hrvatskoj - Bipa Fashion.hr-a, a uoči modnih revija porazgovarali smo s Vinkom Filipićem koji stoji iza cijelog projekta.

Osnivač i direktor Fashion.hr najavio je revije koje će se održati u Gliptoteci, Muzeju suvremene umjetnosti i na Zagrebačkom velesajmu te trajati tjedan dana. Ovosezonski BIPA Fashion.hr ima veliko značenje i zbog toga što će se dodijeliti nagrada "Ana Lendvaj" modnom kreatoru s najboljom kolekcijom u 2017. godini, a ta nagrada ima veliki emotivni značaj za sve u modnom svijetu, s obzirom na to koliki je trag Ana ostavila iza sebe.

 

Ovogodišnje revije bit će posebne i po tome što će, nakon njih, biti otvoren pop up store u kojima će svi zainteresirani moći kupiti komade s domaćim potpisom, a time će se Hrvatima i približiti hrvatska dizajnerska moda, koja često nosi predznak nečeg skupog i nedsotižnog.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.