jako fino

VIDEO: Pileće rolice u umaku od bijelog vina - pogledajte kako ih jednostavno pripremiti!

Foto: Imagine TV
VIDEO: Pileće rolice u umaku od bijelog vina - pogledajte kako ih jednostavno pripremiti!
21.10.2014.
u 12:00
Za pripremu samih pilećih rolica trebaju vam: pileći file, pršut i mozzarella. Poslužuju se uz njoke u umaku od bijelog vina...
Pogledaj originalni članak

Tko ne voli piletinu i vino? Više manje, svi vole uživati u ovim jednostavnim namirnicama, a posebno je ukusno spojiti ih u atraktivno jelo.

Za pripremu samih pilećih rolica trebaju vam: pileći file, pršut i mozzarella. Poslužuju se uz njoke u umaku od bijelog vina. Priprema traje deset do petnaest minuta. Pileći file puni se pršutom i mozzarellom te se potom stavlja na vreli roštilj ili tavu.

Dok se rolice prže, priprema se vinski umak. Punjene masline siječemo na komadiće i ostavimo ih prodinstati. U prethodno zagrijanu tavu dodamo maslinovo ulje, potom dodamo deci bijelog vina, a zatim goveđi temeljac te deci vrhnja za kuhanje. Začinimo paprom i soli te pustimo da proključa. Zatim dodajemo njoke i pustimo da se kuha dvije do tri minute. Na kraju pilećim rolicama dodajemo umak i uživamo u jelu.

>>Fina, najfinija! Piletina u umaku od sira i pršuta

>>VIDEO: Pripremite slasne medaljone u umaku od gorgonzole!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.