blagotvorno

VIDEO: Čarobni pokreti koji poboljšavaju probavni sustav

Foto: Imagine TV
VIDEO: Čarobni pokreti koji poboljšavaju probavni sustav
21.08.2014.
u 13:00
Ispružite dlanove i obratite pažnju na položaju linija na prstima i dlanovima
Pogledaj originalni članak

Joga stimulira duboko disanje, što blagotvorno djeluje na čitav psihofizički sustav. Donosimo nekoliko jednostavnih uputa kojima možete poboljšati probavu.

Ispružite dlanove i obratite pažnju na položaju linija na prstima i dlanovima. Ako linije nisu poravnate, riječ je nekom problemu s probavnom sustavu. Ako linije nisu u jednoj ravnini, ispružimo ruku, zatvorimo šaku i izdvojimo palac, jednom rukom primimo se na područje lakta i palcem dodirujemo rame. Ponovimo nekoliko puta i s drugom rukom.

>>Sedam namirnica dobrih za vaš probavni sustav

>>'Ljudsko tijelo stvoreno je za kretanje, stoga - svi na trčanje!'

>>Stvari koje se događaju vašem tijelu kada ste pod stresom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.