PROMO

Uz Food Market očekuje vas glazbena DJ poslastica Petog kupea - Imogen X Forbidden Dance w/ VOLCOV

Food Market
Food Market
Food Market
Food Market
Food Market
Food Market
06.10.2022.
u 16:49
Ovaj vikend na najslasnijem FOOD MARKETU dođite gladni zabave, finih okusa, gastro druženja, ali i vrhunskog glazbenog doživljaja ! Za one gladne glazbenih poslastica i vikend izlaska Food Market nudi posebnu ponudu van festivalskih sati te u organizaciji Petog kupea 8.10. dovodi značajna imena DJ scene.
Pogledaj originalni članak

Vikend je rezerviran za hedonizam i uživanje, a točno zato tu je Food Market! Odabrani chefovi kultnih zagrebačkih restorana od 7. do 9. listopada otkrit će vam pravo bogatstvo okusa koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca, a tijekom vikenda za vas kuhaju restorani Lari&Penati, Cukeraj, Pojoda Nautic Club, Chevo’s, Dubravkin put te brojni drugi chefovi, majstori slastica i vrhunski barmeni.

Povodom otvorenja Food Marketa, 7.10. u 19:00 sati očekuje vas koncert popularne glazbenice Nike Turković koja svakim svojim hitom obara domaće top ljestvice te donosi urbani, moderan zvuk.

Za iduću večer 8.10. Peti kupe je van festivalskih sati u vlastitoj organizaciji okupio genijalna glazbena imena te uz vrhunski DJ glazbeni program garantira dobar provod I za one najistančanijeg ukusa!

Food Market

Smatran jednim od najboljih talijanskih DJ-a, Volcov je underground heroj koji desetljećima promiče soulful house i broken beatove. Inspiriran radovima Carla Craiga još je 1997. osnovao svoju legendarnu etiketu Archive, a potom i Neroli i SJNRL koje su nevjerojatnim izdanjima pomicale granice u deep houseu, uvijek s namjerom da objavljuju stvari koje će izdržati zub vremena. Posebno su pritom zanimljive suradnje s Theom Parrishem i Degom iz 4hero. 

Food Market

Uz objavljivanje bezvremenske muzike, Volcov još uvijek po festivalima i u klubovima iskusno prezentira svoje neporecive vještine. Njegovi DJ setovi, iznimno cijenjeni od drugih DJ-a, uvijek su čudesan raznolik izbor starih i novih raskošnih zvukova koji jednako dodiruju srce i bokove. Demonstrirat će ih i u Petom Kupeu 8. listopada na zajedničkoj večeri etiketa Imogen Recordings i Forbidden Dance. 

Food Market

Pokretači Forbidden Dancea su Evan i Fusion, rovinjski vinyl sladokusci čiji je cilj objavljivati underground house u njima omiljenom vinilnom formatu u skladu s njihovom umjetničkom vizijom. Izdanja Forbidden Dancea nalaze se u dućanima diljem svijeta, baš kao i ona Imogenova. Evan i Fusion te Antonio Zuza upotpunit će i svojim setovima nastup talijanske legende.

Food Market

Vidimo se na FOOD MARKETU od 7. do 9. listopada u Petom kupeu i ne zaboravite – dođite gladni! Detaljan program pogledajte u nastavku.

Petak 7.10.
16:00-22:00 Lari&Penati, Cukeraj

16:00-19:00 Aperol Spritz Join the Joy Client mingle

16:00- 19:00 Royal Hill Beach Bar

19:00 Koncert Nike Turković

DJ Neno Martinović (Pepermint, Studio 54)

 

Subota 8.10.
11:00-22:00 Pojoda, Chevo's

Dj Antonio Zuza (Imogen), Dj Vedran Rako (Pepermint)

11:00-12:00 Radionica Zvijezda & djeca peku pite

13:00-14:00 Radionica Ledo kuhamo s djecom

16:00- 19:00 Royal Hill Beach Bar

17:00-18:00 Happy hour Johnny Walker Black Label

Peti kupe after hours - Imogen X Forbidden Dance w/ VOLCOV

 

Nedjelja 9.10.
11:00-18:00 Dubravkin put

Dj Peti Kupe

11:00 Mastercard radionica- Wine tasting class s Vinarijom Kaptol

15:00 Mastercard radionica - Izrada štrukli s Darling and Shegrts

16:00-17:00 Happy Hour Tanqueray & Tonic

16:45 Mastercard radionica - Priprema ukusnog obroka bez bacanja ostataka uz JRE chefa Tibora Valinčića, Dubravkin put

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr