PRESTRAŠILI SE

Uselili se u novi dom, pa ubrzo otkrili da su posvuda kamere i dvosmjerna zrcala: 'Svašta smo pronašli...'

Foto: TikTok/annabellmickelson
Uselili se u novi dom, pa ubrzo otkrili da su posvuda kamere i dvosmjerna zrcala: 'Svašta smo pronašli...'
31.12.2023.
u 19:21
Djevojka je objasnila da je počela istraživati po kući jer je čula da su prijašnji vlasnici bili članovi neke kriminalne organizacije, a u kući su se stalno održavale zabave sa ''sumnjivim likovima''
Pogledaj originalni članak

Iako je nekad nemoguće znati kakva su sve iznenađenja prijašnji stanari ostavili, obitelj Mickelson se iznenadila kad je prije nekoliko godina u zidu kupaonice, u svom novom domu u Arizoni, otkrila dvosmjerno zrcalo i kamere. Kad su primijetili da je zrcalo tako pričvršćeno uza zid da ga se nikako ne može skinuti, kći Annabell (18) s tatom i bratom odlučila je istražiti što se tamo krije, a sve je snimila i objavila na TikToku.

@annabellmickelson

I’m a little scared!! ##hiddenwall ##scary ##cabinets ##twowaymirror ##walldestruction ##curious ##MyRoutine ##fyp ##viral ##wtf ##someonehelp ##weird ##strange

♬ Oh No - Kreepa

U njenom je videu tako prikazan trenutak kad novi stanari probijaju jedan zid i iza njega pronalaze drvene kuhinjske ormare, dvosmjerno ogledalo i žice za koje vjeruju da su bile spojene na kamere. – Znala sam da je iza dvosmjerno zrcalo – rekla je 18-godišnjakinja u videu koji je na TikToku pregledan više od dva milijuna puta.

Njen su novi dom komentirale stotine korisnika, a djevojka je objasnila da je ''tajnu stare kuće'' počela istraživati kad je čula da su prijašnji vlasnici bili članovi neke kriminalne organizacije ili kartela i da su se u kući stalno održavale zabave na koje su dolazili ''sumnjivi likovi''.

– Oko cijele su kuće postavljene kamere, a ima ih i iznad stražnjih vrata pa su mogli pratiti tko im dolazi i odlučiti hoće li osobu pustiti unutra – objasnila je Annabell koja je, dodaje, sigurna i da je negdje u vrtu skriven novac u iznosu od milijun i pol kuna jer ih je jednog dana posjetio muškarac koji je tražio novac.

No, iako je video sa sumnjivim bivšim stanarima postao viralan, nisu svi uvjereni u teorije nove mlade stanarke, a neki čak misle da dvosmjerno zrcalo uopće nije zrcalo već samo staklo akvarija, prenosi Mirror.

*Članak je izvorno objavljen u siječnju 2021. godine.

VIDEO Let za pamćenje: Zaprosio djevojku uz pomoć kapetana, svi se raznježili

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
15:16 19.01.2021.

Da nisu to bandićevi stanovi???