Sokolarenje

Upoznavanje sokolova, jastrebova i orlova na Sokolarskom sletu

Upoznavanje sokolova, jastrebova i orlova na Sokolarskom sletu
09.01.2011.
u 15:52
Sokolarstvo u Hrvatskoj ima dugu tradiciju, dokazuju to i brojni povijesni dokumenti
Pogledaj originalni članak

Sokolarstvo u Hrvatskoj ima dugu tradiciju, dokazuju to i brojni povijesni dokumenti. Priznato je i kao hrvatska kulturna nematerijalna baština. Velike zasluge za to ima Udruga za zaštitu ptica grabljivica i sokolarstvo Sokolarstvo Petrinja, koja u subotu 15. siječnja u Petrinji organizira prvi sokolarski događaj, nazvan Sokolarski slet. Druženje sokolara počinje u 9 sati, a uz upoznavanje sa sokolarstvom imat ćete prilike vidjeti i više vrsta sokolova, jastrebova i orlova.

U 15 sati održat će se predavanje o sokolarstvu u Hrvatskoj kroz godine, a nakon njega, u 15.30 sati i predavanje o svim pravnim aspektima sokolarenja. Sokolarstvo Petrinja član je IAF-a, Međunarodne udruge za sokolarstvo, International Association for falconry.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.