PROMO

Upoznajte novitet na tržištu – Booster serum za rast brade!

The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
The Golden Spartan
17.11.2022.
u 15:11
U studenom, muškarci diljem svijeta puštaju brkove i bradu želeći tako dati doprinos globalnoj kampanji Movember koja u fokus stavlja muškarca i njegovo zdravlje. Pogled na vlastito bradato lice, mnogima se svidjela, pa ne čudi kako je jedna globalna muška kampanja iznjedrila novi trend- nošenje stiliziranih brkova i brade i kad studeni prođe!
Pogledaj originalni članak

Osluškujući potrebe suvremenih muškaraca nastao je The Golden Spartan brend, prepoznat je u više od 20 zemalja diljem Europe, a koji u fokus stavlja bradate muškarce kojima treba dubinska njega i malo drugačija beauty rutina, ali i sve one koji maštaju o lijepoj bradi na svom licu. Dobra je vijest to da je The Golden Spartan odnedavno dostupan i na domaćem tržištu!

Upoznajte 'bear care' rutinu!

Beauty rutina suvremenih muškaraca razlikuje se po mnogočemu od one ženske! Najčešće je u fokusu tek nekoliko proizvoda koji moraju biti kvalitetni, ciljani i s instantnim efektom. Posebno kad je beauty rutina upotpunjena i bear care rutinom (njegom kože i brade u isto vrijeme) čiji je zadatak njegovati kožu, ali i držati svaku dlaku brade ili brkova na svom mjestu!

The Golden Spartan

U ponudi The Golden Spartan Hrvatska je cijeli niz premium ručno rađenih proizvoda među kojima će muškarci koji vole bradu i brkove (kao i oni koji im traže poklone) pronaći upravo sve što im treba. Od premium ulja preko balzama do samog pribora (češljeva i četki koji mogu biti upotpunjeni imenom) samo je uvodni dio ponude. Nadalje, tu su sve traženiji i proizvodi za tuširanje, njegu tijela kao i kose, ali i simpatični dodaci kao savršen poklon. Jer odavno je razbijen mit da muškarci ne vole pažnju, zar ne!? Poseban interes, osvještenih muškaraca i njihovih boljih polovica koje traže idealan poklon su setovi koji su savršen poklon, a mogu se i personalizirati s imenom bradonje, zanimljivim citatom, simbolom ili datumom . Drveni elementi, kutije i postolja tako dobivaju sasvim drugu dimenziju, a materijalna vrijednost poklona dodatnu emocionalnu vrijednost koja je neprocjenjiva uspomena.

Upoznajte novitet na tržištu – Booster serum za rast brade!

Imate rijetku i slabu bradu? Niste zadovoljni njenom gustoćom? Idealan spoj prirode, znanja i dugogodišnjeg iskustva rezultirali su stvaranjem Beard Booster seruma za rast brade preparata koji se izdvaja u moru proizvoda iste namjene. Nakon 6 godina intenzivnog istraživanja kreirana je bogata formula visoko aktivnih sastojaka koja uz pravilnu, redovnu i strpljivu primjenu ostvaruje sve vaše snove o bujnoj bradi.

The Golden Spartan

Kako Beard Booster stimulira rast brade?

Biotin i ekstrakt kofeina pojačavaju mikrocirkulaciju kože i folikula uspavanih dlaka, osiguravajući pojačanu ishranu i energiju na staničnom nivou. Vitamini B kompleksa dodatno hrane mlade, novostvorene stanice, a bogato prisustvo pantenola obnavlja i regenerira dlaku i kožu. Kao posebno cijenjen aktivan sastojak, Beard booster nudi jedan od najjačih antioksidansa i bioaktivatora koji postoje u prirodi: taksifolin – flavonoid izvađen iz sibirskog cedra. Kompletna formulacija ovih pažljivo odabranih sastojaka pojačat će cirkulaciju krvi u koži vašeg lica, probudit će uspavane folikule dlake i osnažiti već postojeće. Prvi rezultati vidljivi su od već nakon šest tjedana, kad se pojavljuju nježne svijetle dlačice. Ali to je tek početak. Ovo su tek takozvane anagene dlake – dlake vrlo nježne, neotporne, mlade i u fazi rasta. Cijeli proces traje od 6 mjeseci do godinu dana i razlikuje se ovisno od genetike i vanjskih utjecaja, tj načina života svakog muškarca posebno.

Beard Booster je 100% prirodan, certificiran i testiran proizvod koji ne sadrže štetan kemijski sastav, a cijena mu je 259,00 kn (34,38 €).

The Golden Spartan

Gdje kupiti?

Proizvodi su dostupni na webshopu www.thegoldenspartan.hr i u Lykke Gift Shopu, na adresi Petrinjska 28. Više informacija na Facebook i Instagram profilu thegoldenspartan_hr.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr