IZVAN TURISTIČKE SEZONE

Pokrenuta proizvodnja ekoloških kozmetičkih proizvoda na otoku Mljetu

Foto: Promo
Tvornica Snova
Foto: Promo
Tvornica Snova
Foto: Promo
Tvornica Snova
29.11.2017.
u 13:20
Posebnost otoka Mljeta je u tome što obiluje ljekovitim biljem
Pogledaj originalni članak

Najnoviji brand eko kozmetike Tvornica snova je san o proizvodnji ekološke kozmetike od najkvalitetnijih domaćih sirovina ostvario upravo na otoku Mljetu.

Posebnost otoka Mljeta je u tome što obiluje ljekovitim biljem, a na cijelom otoku ne postoji nikakva industrija koja bi ugrožavala najvišu
kvalitetu bilja. U zimskih danima, kada stanovnici otoka većinom „spavaju“, čekajući užurbani ritam turističke sezone, vlasnica brenda Milena Tafra Urlić je kreirala idealne poklone za sve ljubitelje prirodne kozmetike.

Oduševila je ali i motivirala mogućnost da prirodu Mljeta pretvori u kozmetičke preparate dostupne svima, pa je tako nakon godinu dana rada, zaživjela i Tvornica Snova - „mjesto gdje se snovi pretvaraju u stvarnost“. U ponudi se nalaze proizvodi za njegu lica, tijela i kose, prilagođeno svim vrstama kože i kose. Sve se proizvodi ručno, te se pri samoj izradi pozornost posvećuje svakom segmentu proizvoda.

Spas za kožu i mirisna rapsodija koja ispuni cijeli dom. Samo prirodno... Bogatstvo s otoka ! – citiramo jednu od zadovoljnih korisnica.

Više o ponudi i proizvodima možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.