Origami tehnika

Trik za slaganje vrećica s kojim ćete ih lakše pospremiti: 'Ovo mi je promijenilo život'

Foto: TikTok
Trik za slaganje vrećica s kojim ćete ih lakše pospremiti: 'Ovo mi je promijenilo život'
26.06.2020.
u 07:00
Odlična metoda slaganja vrećica ne zauzima puno mjesta, a treba samo nekoliko sekundi.
Pogledaj originalni članak

Spremanje plastičnih vrećica ponekad je pomalo kompliciran posao jer one zauzimaju puno mjesta i nemaju određen način slaganja. No jedna korisnica TikToka pokazala je njezin brz, jednostavan i uredan trik za spremanje plastičnih vrećica i oduševila je ljude, prenosi Daily Mail. 

U svom videu pokazala je kako vrećice složi u malene trokutiće, a zatim ih uredno posloži u jednu kutiju. Njezin trik bazira se na origami tehnici, a privukao je pažnju više od 80 tisuća ljudi koji su je pohvalili na ovom odličnom triku.

@deb1974

 

♬ ...Baby One More Time - Britney Spears

“Ovo je jedna od najboljih ideja koju sam vidjela”, komentirala je jedna korisnica. “Upravo si mi promijenila život, ili barem život ladice za vrećice. Genijalno, hvala ti”, složila se druga korisnica. 

Video započinje tako što stavi vrećicu na ravnu površinu i iz nje istisne sav zrak. Zatim vrećicu horizontalno presavine tri puta te ponovi istu stvar vertikalno. Kako bi dobila oblik trokuta, presavije vrećicu na pola još dva puta i na kraju ručkama vrećice omota trokut kako bi sve stajalo na mjestu. 

Pogledajte zašto ne biste smjeli preskakati servis bicikla:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.