Izgubio povjerenje

Tražio savjet jer se djevojka zbog snimke seksa ljuti na njega, psihologinja mu odbrusila

Foto: shutterstock
Tražio savjet jer se djevojka zbog snimke seksa ljuti na njega, psihologinja mu odbrusila
26.04.2020.
u 07:38
S djevojkom je snimio video njihovog seksa, pod uvjetom da ga on nikome neće pokazati, ali ga je poslao svojim prijateljima. Ona se naljutila na njega, a on sad ne zna što napraviti.
Pogledaj originalni članak

Jedan muškarac podijelio je seksi video svoje djevojke sa svojim prijateljima pa se ona naljutila na njega. Sada ne zna što da napravi kako bi ponovno zadobio njezino povjerenje pa je pitao psihoterapeutkinju Deidre za savjet, prenosi The Sun. 

“Oboje imamo 23 godine. Naš seksualni život uvijek je bio uzbudljiv i zabavan. Kada smo čuli da će početi izolacija i nećemo se moći vidjeti, ona se složila da snimimo video našeg seksa, samo kako ga neću nikome pokazati. Hvalio sam se svojim prijateljima preko poruka te kako bi im dokazao da je istina, poslao sam im video”, rekao je.

Pogledajte kako si Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Djevojka jednog njegovog prijatelja priznala je sve njegovoj djevojci i ona je ostala zgrožena. Naljutila se na njega pa on želi nekako popraviti cijelu situaciji i iskupiti se, ali ne zna kako pa treba pomoć stručnjakinje.

Deidre mu je odgovorila: “Jeste li uistinu šokirani što je ljuta na vas i ne želi pričati s vama? Kako biste se vi osjećali u takvoj situaciji? Šteta je već napravljena i možda je prekasno za popravak. No možete nešto naučiti iz ove situacije: Kontrolirajte svoj ego kako ne biste ponovili iste greške. Što se tiče vaše veze, potrudite se da ponovno steknete njezino povjerenje, prije nego što bude prekasno.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.