Otkrila astrologija

Teško im je krenuti dalje: Ovo su najemocionalniji horoskopski znakovi

Foto: shutterstock
Teško im je krenuti dalje: Ovo su najemocionalniji horoskopski znakovi
26.08.2020.
u 15:45
Uvijek im treba vremena da se suoče sa svojim emocijama, a često ih ne mogu ni prepoznati.
Pogledaj originalni članak

U emocionalno nabijenoj situaciji ne reagiraju svi na isti način. Neki se potpuno povuku u sebe, drugi mogu kontrolirati svoje emocije... Nekim horoskopskim znakovima treba više vremena da prihvate situaciju, prenosi Pinkvilla.

Riba

Kad se Ribe povrijede, oni stvarno ne mogu prevladati osjećaje i krenuti dalje. Za prihvaćanje im treba puno vremena. Ako netko povrijedi Ribe, tada će im biti teško ponovno razgovarati s tom osobom.

Rak

Rakovi nisu samo izrazito suosjećajni, već mogu prihvatiti i osjećaje drugih. Ljudi mogu lako izraziti svoje osjećaje Raku. I on može razumjeti tuđe osjećaje po izrazu lica i govoru tijela. Oni se također jako iznerviraju kada ih netko povrijedi.

Ovan

Emocije mogu nadvladati Ovna. Često su pogrešno shvaćeni, što ih lako uznemirava. Ali oni se ne mogu lako nositi sa svojim osjećajima. Čak im treba i puno vremena da to prevladaju.

Djevica

Djevice su daleko emotivnije nego što zapravo pokazuju. Sklone su prekomjernom razmišljanju o boli, razočaranju i neuspjehu. Često se prisjećaju i bolnih sjećanja iz prošlosti.

Škorpion

Škorpion mora biti sam na mirnom i mračnom mjestu kako bi se suočio s boli i osjećajima. I što više razmišljaju o svojim emocijama, to se njihovi osjećaji pojačavaju i pogoršavaju.

U subotu 5. rujna u Zagrebu se organizira okupljanje 'Festival slobode':

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.