Podržavate li potez?

Svima koji su bili spriječeni doći na njihovo vjenčanje, par poslao kaznu: ‘Platite nam 1500 kuna za sve troškove’

Foto: Facebook
Svima koji su bili spriječeni doći na njihovo vjenčanje, par poslao kaznu: ‘Platite nam 1500 kuna za sve troškove’
01.09.2021.
u 13:30
Skenirani račun brzo se proširio društvenim mrežama i izazvao raspravu među ljudima.
Pogledaj originalni članak

Tek vjenčani par, Doug Simmons i Dedra McGee, odlučili su nakon ceremonije svim gostima koji se nisu mogli pojaviti poslati kaznu – u obliku računa. 

Putem e-maila svima je stigao račun u iznosu od 240 dolara, odnosno 1500 kuna, s objašnjenjem da je to kazna za mjesto koje su oni platili, a gosti se nisu pojavili – niti javili unaprijed da neće doći.

"Potvrdili ste dolazak na vjenčanje, a onda se niste pojavili. Mi smo unaprijed platili vaša mjesta. Javite nam koji način plaćanja vam odgovara, hvala", stoji u njihovom dosta službenom pismu.

Skenirani račun brzo se proširio društvenim mrežama i izazvao pravu raspravu među ljudima. Dok neki misle da je ovo pretjerano i bezobrazno, nekima je žao što i sami nisu došli na tu ideju kada su imali vjenčanje.

"Žao mi je što se i ja nisam toga sjetila. Ja i moj suprug platili smo skupo hranu koja je kasnije bačena jer se gosti nisu pojavili", komentirala je jedna žena.

"Ne bi trebali ovo raditi, izgubit će prijatelje", misli jedan muškarac.

Par se javio nakon što je njihov račun postao popularan. Rekli su za The Post: "Četiri puta pitali smo goste mogu li doći i svi su odgovorili da mogu. Platili smo unaprijed, a oni se nisu pojavili. Nije nam stalo do novca nego do toga kako smo se osjećali na veliki dan. To je izraz nepoštovanja prema nama. Na kraju nikom ni ne bismo uzeli novac, ali željeli smo im pokazati da to nije u redu."

Uvode se probni ispiti za petaše i osmaše, te probne mature!

Mladenci posramljeni nakon objave njihove fotografije: Kamo ovaj svijet ide?

Foto: Getty Images
mladenci
Foto: Facebook
mladenci
Foto: Getty Images
Mladenci

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
montello
15:53 01.09.2021.

Eh ne smiju tako

BA
bardonkaldian
13:41 01.09.2021.

I treba. Dobar potez.