treba savjet

'Supruga me uhvatila kako se dopisujem s drugim ženama i optužila me da ju varam'

Foto: shutterstock
'Supruga me uhvatila kako se dopisujem s drugim ženama i optužila me da ju varam'
30.11.2021.
u 21:15
Nekoliko djevojaka mu je reklo da imaju 18 godina, a on im je rekao da je prestar da razgovara s njima, ali one su bile stvarno koketne.
Pogledaj originalni članak

- Službeno je, ja sam idiot. Dopisivao sam se s djevojkama od 18 godina, a sada se moja žena ponaša kao da sam imao aferu. Počeo sam razgovarati s njima samo zato što mi je bilo dosadno i osjećao sam se usamljeno, ali ne želi me ni poslušati - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Vjenčali se se prije godinu dana. Ipak, nakon uzbuđenja oko vjenčanja, vratili su se u rutinu kod kuće i sve je bilo dosadno. Od svog djetinjstva on se bori s depresijom i ponovno se počeo osjećati jako jadno.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

- Moja supruga je uvijek išla rano u krevet, jer naša djeca  ustaju u 6 ujutro, a meni je dosadno sjediti sam dolje. Na telefonu mi se pojavio oglas za web-mjesto za razgovor i pomislio sam: "Što loše se može dogoditi?" - nastavio je.

U početku je razgovarao s bilo kim, i muškarcima i ženama. Muški razgovor bio je uglavnom o nogometu, ali nekoliko žena ga je potaknulo da upali kameru. Nekoliko djevojaka mu je reklo da imaju 18 godina, a on im je rekao da je prestar da razgovara s njima, ali one su bile stvarno koketne.

- Sve se srušilo kad sam ostavio telefon na sofi da odem do toaleta, a moja žena je sišla popiti vode i ugledala jednu od njih na ekranu. Poludjela je. Rekao sam da je to samo razgovor, ali ona je uvjerena da sam bio barem a jednom od njih. Sada se osjećam još više depresivno  Neće razgovarati sa mnom osim što mi je rekla da mi više nikada neće vjerovati - požalio se.

- Molite svoju ženu za oproštenje i onda je ponovo molite. Nađite trenutak da objasnite da ste se osjećali slabo i da su vam stvari izmakle kontroli, ali nikada ne biste fizički varali i jako vam je žao. Maknite se s ovih stranica i izbrišite aplikacije kako biste joj pokazali da ste iskreni. Provedite neke promjene tako što ćete biti roditelj koji rano ustaje sa svojim sinovima. Pustite svoju ženu da se odmori i pobrinite se da zna da nećete opet zabrljati stvari tako što ćete joj posvetiti svu svoju pažnju - odgovorila mu je Deidre.

[DOBRE VIJESTI] "U braku smo 52 godine! Za sreću ne treba puno." "Dobio sam praunuku, ima 13 mjeseci!" "Imam predivnog psa, promijenio mi je život milijun posto!" ❤👏

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.