NE OSJEĆA SE DOBRO U VEZI TOGA

‘Suprug me varao godinama: Sada ljubavnicu želi upoznati s našim kćerima’

Foto: Shutterstock
‘Suprug me varao godinama: Sada ljubavnicu želi upoznati s našim kćerima’
06.10.2022.
u 21:33
Njihove kćerke znaju da tata ima djevojku, jer ponekad priča o njoj, pa im to neće biti potpuno iznenađenje, no njihova šestogodišnjakinja je osjetljiva i bila je shrvana kada su prekinuli
Pogledaj originalni članak

- Rastavila sam se od svoga muža prije godinu dana, nakon što sam saznala da je godinama imao aferu. On je još uvijek s tom ženom i u ozbiljnoj su vezi, a sada je želi upoznati s našim kćerima koje imaju tri i šest godina. Znala sam da je ovo neizbježno, ali i dalje sam ljuta zbog njegove afere. Do sada smo uspijevali naš odnos održavati solidnim zbog djece, što je za mene bio jako veliki napor - napisala je jedna žena za Mirror

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

Foto: Getty Images
Razvod
Foto: Getty Images
Razvod
Foto: Getty Images
Razvod
Foto: Thinkstock
varanje
Foto: Thinkstock
varanje

Jednom je srela tu ženu i to vrlo kratko, kada je naletjela na njih u trgovini. Bila je prijateljski raspoložena i malo nervozna, ali nije joj se činila toliko lošom kako ju je zamišljala. Susret s njom malo joj je pomogao da krene dalje. Njihove kćerke znaju da tata ima djevojku, jer ponekad priča o njoj, pa im to neće biti potpuno iznenađenje. No, i dalje joj nije drago zbog tog upoznavanja.

- Mislim da to neće utjecati na našu najmlađu kćer, ali naša šestogodišnjakinja je prilično osjetljiva i bila je shrvana kada smo prekinuli. Ne znam kako se nositi s time i što bih mislila o upoznavanju naših kćeri s njegovom ljubavnicom - nastavila je.

- Mislim da ste zabrinuti da će vaše kćeri upoznati tu ženu i da će im se svidjeti, a to bi vama bio još jedan udarac. I sama sam bila u ovoj situaciji i mogu vam reći da, bez obzira koliko im se ona svidjela, vi ćete uvijek biti njihova majka i nikada neće nikoga voljeti kao vas. Dakle, moj savjet je da ne dopustite da vas ovi strahovi navedu da otežate stvari svom bivšem. Ostanite jaki i razmislite što je najbolje za vašu djecu. Ako vaša starija djevojčica čuje da ste dobri prema djevojci njezina oca, osjećat će da može biti iskrena i otvorena s vama dok pričate o njoj, bez straha da će vas uzrujati. Razumijem da vam je to upoznavanje otvorilo stare rane, ali zaista je bilo neizbježno i važno je da nastavite ići naprijed u vlastitom životu - odgovorila joj je Coleen Nolan. 

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
12:46 07.10.2022.

Njemu je to normalno