tako i treba

Što ste sve naučili o ljubavi i vezama u svojim dvadesetima

Foto: Getty Images
Što ste sve naučili o ljubavi i vezama u svojim dvadesetima
29.01.2019.
u 07:00
U dvadesetima imate sasvim drugačiji pogled na život i svijet, a kada pogledate sebe u to vrijeme, mnogi će moći zaključiti da su iz tog doba o ljubavi i vezama, naučili ovo...
Pogledaj originalni članak

Dvadesete su zasigurno najuzbudljivije godine u vašem životu. To je je vrijeme kada dječjim koracima koračate u svijet odraslih, svijet profesionalizma, ali i ljubavnih razočaranja, divljanja hormona i sl. 

U dvadesetima imate sasvim drugačiji pogled na život i svijet, a kada pogledate sebe u to vrijeme, mnogi će moći zaključiti da su iz tog doba o ljubavi i vezama, naučili ovo...

Ljubav dolazi više puta

Ako ste se barem jednom zaljubili u svojim ranim dvadesetima i ostali razočarani, vjerojatno ste pomišljali kako je to kraj svijeta. Vjerovali ste da u životu postoji samo jedna, ona prava ljubav, i bili ste uvjereni da ste upravo takvu izgubili? A onda ste upoznali nekog novog i zaljubili se ponovno i shvatili da ljubav u životu dolazi više puta. 

Naučili ste koje su vaše potrebe

Shvatite da ljubav nije samo emocija, da za uspješnu vezu treba još nešto. Razumijevanje, borba s problemima, odricanje, kompromisi... Shvatili ste kakvu vezu želite, a kakvu ne želite. 

Važno je imati svoj život

Lijepo ga je dijeliti s  nekim koga volite, ali svakako je nužno imati svoj. Imate svoje hobije, ljude s kojima se družite, nešto samo vaše. Čak i ako se dogodi da vam se veza raspadne, imate prijatelje i svoj život koji ste kreirali bez partnera. I dalje možete lakše...

Veza nije samo romantika

Kada prođe faza kemije i zaljubljenosti, kada nastupe nerazumijevaja i problemi, neke teže odluke, shvatite da ljubav i veza nisu samo osjećaji i sve je pink. 

Prestanete "razbijati glavu"

Ako su oko vas gotovo svi počeli s planovima za vjenčanje, razmišljate jeste li zakasnili? Je li na vama red? Je li osoba s kojom ste u vezi zaista ona prava, za cijeli život? Ako ste se susretali s ovakvim razmišljanjima, onda ste i naučili da od stalnog "razbijanja glave" takvim i sličnim pitanjima, nećete dobiti ništa osim stresa. Na sva ćete ta pitanja dobiti odgovore - na vrijeme. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.