'šta sluša Zagreb'

Otkrio što Hrvati trenutačno slušaju na svojim mobitelima

Foto: Screenshot/YouTube
Choda
Foto: Screenshot/YouTube
Choda
Foto: Screenshot/YouTube
Choda
Foto: Screenshot/YouTube
Choda
25.04.2019.
u 11:35
Choda na svojem kanalu broji više od pola milijuna pretplatnika, a želio je provjeriti što Hrvati trenutačno slušaju na svojim mobitelima
Pogledaj originalni članak

"Šta sluša Zagreb?" video je koji je ovih dana osvojio YouTube i u samo tri dana prikupio 363.000 pregleda. Desetominutni videosadržaj snimljen je pod palicom popularnog youtubera Danila Badnjara, poznatijeg kao Choda, koji svojim obožavateljima svakodnevno dijeli smiješne videoklipove i zanimljive intervjue s raznim ljudima.

Mladi youtuber na svojem kanalu broji više od pola milijuna pretplatnika, a ujedno se bavi i glazbom. Choda je tako za cilj imao provjeriti što Hrvati trenutačno slušaju na svojim mobitelima, a neke od pjesama koje su se našle na playlisti bile su ''Good Grief'' od Bastille, ''Digni ruku'' od Galije, ''Deutschland'' grupe Rammstein, ''Breathing'' pjevačice Ariane Grande.

Foto: Screenshot/YouTube
Choda

Ipak, najčešći glazbeni odgovor koji je Choda dobio (pretežno među tinejdžerima) bio je da slušaju trešnjevački hip-hop sastav Kuku$', a zanimljivo je i da su ispitanici često spomenuli i samog Chodu, odnosno njegovu kolaboracijsku pjesmu ''Hasl'' s Bakom Prase. 

"Ma Kuku$. Kuku$ se sluša, samo Kuku$", kazao je jedan mladi ispitanik. Na upit o kojoj je pjesmi riječ, mladić odgovara kako je riječ o pjesmi ''Oće ku*ac'', a dodaje i kako mu je to ujedno i omiljena pjesma. Ta pjesma, inače, na YouTubeu ima gotovo osam milijuna pregleda, a napravljena je u suradnji sa srpskim reperom Foxom. Čini se kako je upravo ta pjesma trenutačno najpopularnija među mladim Zagrepčanima. 

Foto: Screenshot/YouTube
Choda

"Slušam sve pomalo, ali Kusu$ najčešće", "Baka Prase i Choda, a pjesma je Hasl", bili su još neki od odgovora mladih ispitanica.

Na listi su se našle i pjesme ''Tišina'' od Klinca, ''Almost (Sweet Music)'' od Hoziera, a jedna je ispitanica slušala svoju autorsku pjesmu, pa ju je Choda pozvao da se malo izreklamira, na što je djevojka oduševljeno pristala.

 

Video ''Šta sluša Zagreb'' nastavak je videa ''Izvini, koju pesmu slušaš?'' koji je Choda snimio prije dva mjeseca u Beogradu. Među ostalima, ljudi su rekli da slušaju grupu Talking Heads, Chodu, tu je i youtuber Baka Prase, Jala Brata, grupu Migos, Rastu, Flo Ridu, Lude Srbe, Arianu Grande itd. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZA
zagi101
11:56 25.04.2019.

a kaj mene briga za beogred? kaj nas spajate s njima na silu

EL
elkomadante
15:52 25.04.2019.

bratstvo i jedinstvo, u cem je problem , živio drug Tito & Tuđman

HR
hrvatsadijaspore
05:41 28.04.2019.

zasto ste zatajili onog mladica u video koji je rekao Srpskom youtuberu da slusa Thompsona. Svi na youtube mrezu o njemu pricaju...zato je video tako popularan. Mladi gospodin je jedini rekao da pravog hrvata slusa...i to se sada preko 500,000 puta na youtube pokazalo...a ako citate komentare na youtube vidjet cete kako ga srpska omladina vrijedja....Srbin dosao u Zagreb, glavni grad hrvatske, i pohvalio se kako hrvatska omladina slusa cajke...samo je onaj treci u video izgovorio kao pravi hrvat