Nema želju

"Stalno odbijam seks sa svojim dečkom. Što ne valja sa mnom?"

Foto: Shutterstock
"Stalno odbijam seks sa svojim dečkom. Što ne valja sa mnom?"
30.01.2019.
u 12:56
Djevojka, 28-godišnjakinja, za sebe kaže kako uopće nema seksualnu želju, za razliku od svog partnera
Pogledaj originalni članak

"On ima 30 godina, a ja sam dvije godine mlađa", počinje djevojka s pitanjem koje je postavila kolumnistici magazina The Sun – Deidre
"On ima velik seksualni apetit i kad smo tek počeli s vezom, stalno smo se seksali. Nije mi smetalo jer ga volim. Sad kad razmišljam o vođenju ljubavi s njim, doslovno mi se plače. Ne znam što sa mnom ne valja. Čak sam išla i liječniku, ali nije mi baš pomogao."

Nisu vodili ljubav dulje od mjesec dana. 

"Moj dečko već je frustriran. To je veliki problem u našoj vezi."

Deidre odgovara: "Kad se seksate, sviđa li vam se to ili samo čekate da sve završi? Seks u vezi punoj ljubavi trebao bi vas ispuniti i biti zanimljiv za vas oboje. Ako to nije slučaj, onda nešto nije u redu. Trebate razgovarati s njim o tome kako da možda promijeni neke tehnike da biste i vi uživali u seksu."

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IM
Immanuell
13:41 30.01.2019.

Ne radi se o tehnikama, to je mantra 21. stoljeća, zapravo mazanje očiju. Radi se o tome da su se izguštali i da je kraj. Jednostavno, nisu si biokemijski kompatibilni. Te tlapnje "ja ga volim, ali ne osjećam seksualnu privlačnost" su besmislice, ako nekoga voliš jedva čekaš biti s njim, koliko god puta treba. Ona je sebe uvjerila da ga voli, Tijelo kaže suprotno. Mladi su, naći će si već par koji će trajati duže od par mjeseci. Najveća životna greška bi bila kad bi se vezali zato što je to "red".