Treba savjet

'Stalno maštam o seksu s očevim prijateljem, trebam li mu sve priznati?'

Foto: shutterstock
'Stalno maštam o seksu s očevim prijateljem, trebam li mu sve priznati?'
08.05.2020.
u 20:45
Sviđa joj se već dvije godine, ali ne želi ništa pokušavati zbog svoga oca i njegovog braka.
Pogledaj originalni članak

Jedna 19-godišnja djevojka pitala je psihoterapeutkinju Deidre za pomoć jer ne može prestati razmišljati i maštati o seksu s najboljim prijateljem svoga oca. Između njih je 25 godina razlike, ali njoj to ne smeta, samo ne zna želi li se miješati u njegov brak, prenosi The Sun. 

“Sanjam o seksu s najboljim prijateljem svoga oca. Njemu je očajno u braku, a ja mu želim biti potpora. Mislila sam da je sretan u braku dok nije počela izolacija, kada se saznalo da on ostaje spavati na poslu jer ne želi ići doma jer mu je supruga grozna. Počeo mi se sviđati prije dvije godine, ali nisam rekla nikome. Tata bi mi bio užasnut. Znam da se i ja njemu sviđam, ali nikad nije ništa pokušao. Sada kada se zna da se on i njegova žena rastaju, razmišljam o tome da mu priznam sve sljedeći put kad se vidimo”, ispričala je ova djevojka.

Deidre joj je odgovorila: “Tvoje želje su romantične, ali njegov fokus bit će na rastavi i svojoj djeci. Započneš li vezu s njim, moglo bi se dogoditi da budeš povrijeđena jer ti on neće moći pružiti odnos koji očekuješ i zaslužuješ. Usredotoči se na prijateljstva sa svojim vršnjacima, makar i preko interneta. I ova izolacija će završiti.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:43 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b