Stvarno?

Spoj na slijepo kao test: Dovela 23 člana obitelji da vidi koliko ih je partner spreman počastiti

Foto: Shutterstock
Spoj na slijepo kao test: Dovela 23 člana obitelji da vidi koliko ih je partner spreman počastiti
22.10.2020.
u 12:30
Je li trebao muškarac platiti cijeli iznos?
Pogledaj originalni članak

Pojaviti se na spoju na slijepo koji su vam namjestili prijatelji ili poznanici, nije nimalo jednostavno. Nervoza, trema, stres... Sve je to normalno i najčešće počne prolaziti kada se napokon nađete s tom osobom. Ipak, jednom muškarcu bilo je puno gore kada je stigao na dogovoreno mjesto i vidio što je djevojka napravila.

U Kineskoj pokrajini Zhejiang jedna žena odlučila je dovesti sa sobom čak 23 člana obitelji kako bi saznala koliko je njezin potencijalni partner velikodušan i je li spreman počastiti večerom toliko ljudi, prenosi UNILAD.

Gotovo upola manji broj sklopljenih brakova ove godine u Hrvatskoj: Više je građanskih nego crkvenih!

XIao Lu (29) nije mogao vjerovati što se događa, ali svejedno je ostao na večeri. Kada je stigao račun, on se samo ustao i otišao te ostavio obitelj da sama plati trošak koji su napravili - čak 19 700 kuna (20 000 ¥, odnosno 2 284 funte).

Kasnije su ipak stupili u kontakt i dogovorili da Xiao također da nešto novaca.

Ljudi na društvenim mrežama imaju podijeljeno mišljenje - dok jedni tvrde da nije trebao apsolutno ništa platiti jer je djevojka potpuno besramna kao i njezina obitelj, drugi smatraju da je on trebao platiti cijeli iznos jer je pristojno. Što vi mislite?

Mlada majka otkrila kako je uhvatila partnera u preljubu: Gola djevojka skrivala se u ormaru

Foto: Getty Images

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.